• Camping Stove
  • 12 Volt Oven
  • Garden Stove

LABUNG LUAR

Xuzhou Goldfire Kompor Co., Ltd. museurkeun kana ngadamel kompor kai kémping salami 15 taun di Cina, ngenalkeun kontinyu alat-alat sareng téknologi anyar, kalayan bakat pangénggalna pikeun pamekaran sareng panilitian, nyayogikeun solusi hiji-léngkah pikeun ngabantosan pasar anjeun.

  • Camping Stove

    Kompor Kémping

    Cara anu pangsaéna pikeun muka nyaéta nyandak kompor kémping anu dipercaya di luar ruangan.

  • Garden Stove

    Kompor Taman

    Kompor kebon nyorot kapribadian sareng nunjukkeun rasa hiji jalma, janten langkung caket kana haté jalma.

  • Portable Car Oven

    Oven Mobil Portabel

    Babaturan alit anjeun nalika ngumbara, oven listrik mini bakal nganteurkeun anjeun tuangeun panas seger di sisi jalan.

Kompor stainless steel & Asesoris

Beuki populér pikeun kombinasi kaéndahan sareng kualitasna, kalayan aranjeunna salian ti ngagampangkeun kémping, masak, manaskeun, barbecue, tapi ogé garis pemandangan anu saé.

GOLDFIRE STOVE PRODUK

Ti saprak 2005, Xuzhou Goldfire Kompor Co., Ltd. parantos ngahaturkeun diri pikeun ngembangkeun sareng ngadamel kompor pembakaran kai sareng kompor kémping luar. Perusahaan ngagabungkeun desain, panilitian sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa. Éta ngagaduhan 30 rébuan méter pasagi lokakarya kalayan garis produksi standar anu luhur, sareng ngerjakeun téknologi industri, tim panilitian sareng pamekaran elit. Produk utama parantos lulus tés CE EU, ngahontal standar EU Ecodesign 2022 sareng kéngingkeun sertifikasi Amérika EPA. Éta diakuan ku tilu sistem internasional ngeunaan kualitas, lingkungan, kaséhatan sareng kasalametan padamelan.

Téknologi Cina mangrupikeun anu pangsaéna di dunya sareng kabijakan GOLDFIRE "Didamel di Cina" hartosna kelas paling luhur, prosés pangwangunan anu tetep sareng pabrik di jero Cina.

LEMBU TANAMAN

Éta sacara intuitif tiasa ngaraoskeun api anu nyata sareng ngagaduhan pangaruh hias anu saé pisan, anu mangrupikeun fitur anu teu ngagaduhan alat-alat pemanasan sanés.