12 Volt Oven

Oven listrik 12V ieu pikeun RV parantos dipikacinta ku masarakat ti saprak éta dikembangkeun. Éta dirarancang kalayan duanana gaya dapur sareng practicality dina pikiran, janten portabel sareng merenah. Fungsi pizza khusus bakes pizza dugi ka sampurna dina sababaraha menit, ngamungkinkeun anjeun roti bakar potongan roti coklat emas atanapi masak pizza sareng lembut, kerak garing dina waktos anu langkung sakedik. Éta roti bakar, roti, broils, defrosts sareng bahkan masak pizza, ngajantenkeun sarapan, tuang siang sareng tuangeun anjeun henteu aya tungtungna.

  • Portable 12 Volt Oven For Baking

    Oven Portugis 12 Volt Pikeun Panggang

    - Penyuluhan Menit: Cukup leutik pikeun nyumponan kamar mobil anjeun.

    - ramah-pamaké: Dirancang kalayan gaya dapur sareng kapraktisan dina pikiran, kompor oven listrik nganggo anu portabel sareng countertop anu merenah.

    - Desain estetika: Cool-touch gagang, slide-out rak, payuneun stainless steel anu elegan sareng interior nonstick anu gampang beresih nambihan raoseun anu luar biasa.

    - Tempat masak ageung: Wadah masak interior anu lega sareng tiasa diatur nyayogikeun dua kali rohangan pikeun masak sababaraha tuang sakaligus.

    - Kinérja anu unggul sareng kagunaan: dugi ka 180 Darajat Celsius, Kontrol Termostat, Kontrol Timer, Anderson Colokkeun, Merit Plug, Colokkeun Rokok, Dulang adjustable