304 Baja stainless steel BBQ

Pedaran pondok:

- Stabil sareng portabel: Bahan kualitas luhur ngajantenkeun grills luar sareng tukang ngaroko ngagaduhan kapasitas beban-bantosan anu saé.

- Palayanan awét: Dijieunna tina kuat sareng awét 304 ngilu stainless steel, awét pikeun kémping sareng hiking.

- Gampang Dibersihkeun: 304 Stainless Steel ngabantosan grill nolak oksidasi sareng korosi. Ukur usap batang ku anduk teras geser deui kana tabung bawa anu merenah.

- Henteu aya rakitan, merenah pisan.

- Ukuran leutik: Gampang disimpen dina ransel anjeun.


  • Bahan: Beusi sténless
  • Diameter: 270mm
  • MOQ: 200 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: CA36
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Pedaran grill stainless steel

    Naon cara anu langkung saé nyéépkeun usum panas anjeun tibatan badé kémping? Cuaca haneut, anjeun aya di sakitar jalma-jalma hébat, sareng anjeun tiasa istirahat tina "kahirupan nyata." Nalika anjeun badé kémping, salah sahiji masalah anu paling ageung nyaéta '' naon anu anjeun badé tuang? " Padahal, anjeun ogé kedah mikirkeun kumaha cara masak tuangeun éta. Tantangan pikeun nyiptakeun tuangeun kelompok anu nyugemakeun nalika jauh ti bumi namung langkung gampil ku Portable Camping Grill - grill, stainless steel, camp stainless steel anu cekap cekap ageung pikeun masak tuang di tempat kemah atanapi pésta tailgate salajengna. Panggangan luar Steel stainless steel nyaéta alat penting pikeun kémping, backpacking, trec backcountry sareng seueur deui.

    Desain rapih sareng kompak na grill nyéépkeun seueur rohangan dina bungkus anjeun kanggo barang penting anu sanés. Baja tahan karat ogé ngajantenkeun langkung énggal sareng langkung awét tibatan beusi. Dina backpacking atanapi perjalanan kémping salajengna, pasang grill dina kompor teras kumpulkeun sababaraha dahan sareng dahan alit pikeun ngawangun seuneu anjeun handapeunana. Malah nalika anjeun ngaraoskeun, anjeun masih tiasa tuang saé!

    Rincian Produk

    304 Stainless Steel Grills
    Grill
    Barbecue Net
    Stainless Grill

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali