Kompor Pembakaran Kai Pangsaéna Sareng Panggangan

Pedaran pondok:

- Ramah lingkungan: Henteu ngan ukur kompor luar ieu meryogikeun kirang bahan bakar, tapi ogé ngaluarkeun haseup kirang, ngabantosan lingkunganana tetep bersih.

- Jasa awét: Dijieunna tina pelat waja kalayan palapis tahan suhu luhur anu bakal ngajaga kualitas na pikeun taun anu bakal datang.

- Cekap sareng Smokeless: Ruang bahan bakar kompor kompor ngamungkinkeun waktos pembakaran langkung lami sareng mindahkeun panas langkung épisién nalika ngahasilkeun haseup anu handap.

- Gampang dianggo: Henteu kedah nyandak propana, gas, atanapi suluh sanés sareng anjeun. Nangkep sakeupeul iteuk sareng nyiapkeun tuang anu parantos asak.

- Peralatan kémping anu sampurna: Cocog sareng sadaya waktos kagiatan di luar, anu kedah dipiboga dina peralatan kémping anjeun.


  • Bahan: Lempeng Baja
  • Ukuran: 42.5x75.4x59.4 cm
  • Beurat: 28 kg
  • Tipe Suluh: Kai
  • MOQ: 100 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: HQ-1
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Pedaran Kompor Pembakaran Kai Pangsaéna

    Kompor pembakaran kai anu pangsaéna ieu tiasa dirakit sareng dianggo kalayan gampang pisan tanpa aya alat propésional, anu ngajantenkeun cocog dianggo ku sadayana. Naha anjeun nganggo pamanas kai di kebon, kebon tukang atanapi kagiatan outdoor, pembakar log ieu tiasa janten pasangan masak anjeun kalayan mékanisme anu épisiénna. Janten kompor seuneu kai mangrupikeun bagian permanén tina kahirupan normal anjeun. Kalayan pembakar log modéren ieu, anjeun henteu kedah mawa suluh sapertos propana, gas, jst. Permukaan masak anu kuat tina kompor tungku burner sampurna pikeun masak naon anu anjeun pikahoyong nalika petualangan di luar anjeun. Permukaan datar anu lega pikeun pembakar log kanggo diical nyayogikeun platform anu stabil pikeun pot atanapi wajan anjeun. 

    Detil Kompor Pembakaran Kai Pangsaéna

    Ukuran: 42.5x75.4x59.4cm (tanpa pipa)

    Ukuran karton: 32.6x50.5x31.6cm, 1 pc / karton

    Beurat: NW: 28KG GW: 32KG

    Diaméter haseup: 60 mm

    Saran aksésori: Kanggo tambihan utiliti masak, kami nyarankeun tukang penculik, peredam asap, bak cai, alat kedip-kedip sareng tikar seuneu Asesoris ieu ngabantosan anjeun émisi gas flue, ngajantenkeun anjeun jauh tina masalah gas flue, nyegah Mars tina percikan, ngabalukarkeun résiko kaamanan sareng alus teuing pikeun lebur salju sareng és pikeun cai minum, sareng nalika kompor hurung épisién bak bakal ngagolak cai dina sababaraha menit berkat lokasina di tukangeun kompor sareng dasar pipa serangga dimana panas kentel.

    Gambar Kompor Pembakaran Kai Pangsaéna

    Garden Stove Burner
    Outdoor Wood Furnace
    HQ-1 (4)
    Outdoor Grills With Smoker
    Garden Cooking Stove
    Outside Wood Stove

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali