Asesoris kémping

Nalika anjeun pikir anjeun ngan ukur butuh ténda sareng kompor kémping pikeun kémping di luar ruangan, henteu, henteu, aksésoris kémping penting pisan pikeun ngajantenkeun perjalanan luar anjeun sampurna, merenah sareng berkesan. Perusahaan kami, Xuzhou Goldfire Stove Co., Ltd. Tos khusus pikeun ngembangkeun sareng pabrik kompor pembakaran kai sareng aksésoris kémping luar, anu ngahijikeun desain, panilitian sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa.

  • Camping Stove Large Water Tank Fit Chimney

    Kompor Kompor Tangki Cai ageung Pas liang haseup

    - Panas kilat: Tangki ieu bakal nahan cai anu tiasa dikulub sababaraha menit nalika kompor hurung.

    - Gampang pikeun kémping kémping: Naha anjeun ngan saukur ngadamel sacangkir téh atanapi lebur salju sareng és pikeun cai minum, bak cai panas tiasa ningkatkeun kanyamanan kemah anjeun ka tingkat séjén.

    - Nyayogikeun pilihan posisi panempatan: Nawiskeun dua posisi panempatan anu béda-dina luhur masak pikeun ngagolak sareng di sisi awak kompor kanggo posisi pemanasan.

    - Desain keran: Spigot terpadu ngajantenkeun gampang ngeusian cangkir atanapi ngumbah baskom ku cai panas

    - Palayanan awét: Dijieunna tina stainless steel kualitas luhur kalayan gagang bawa. anu moal karat atanapi korosi, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

  • Chimney Flashing Kit For Glamping Tent

    Liang haseup liang haseup Pikeun Glamping Tenda

    - Anggo sareng jack kompor anu aya atanapi nalika masang jack kompor dina tenda atanapi panyumputan, solusi saderhana pikeun nyebrotkeun penetrasi ngalangkungan tenda kanvas

    - Didamel nganggo silikon kanggo nolak hawa anu luhur, nyiptakeun segel anu ketat di sekitar pipa, sareng nyayogikeun kalenturan

    - Sadia dina 2 modél sareng dicirian kalayan diménsi pikeun gampang ukuranana, cocog pikeun sababaraha kasempetan

    - Cingir stainless steel sareng kacang hex nahan Flashing Kit dina tempatna

    - Résistansi sinar ultraviolét, rengat & pelapukan

  • Camping Stove Round Kettle Fit Chimney

    Kompor Kompor Babak Ketel Fit liang haseup

    - Panas kilat: Tangki ieu bakal nahan cai anu tiasa dikulub sababaraha menit nalika kompor hurung.

    - Gampang pikeun kémping kémping: Naha anjeun ngan saukur ngadamel sacangkir téh atanapi lebur salju sareng és pikeun cai minum, bak cai panas tiasa ningkatkeun kanyamanan kemah anjeun ka tingkat séjén.

    - Nyayogikeun pilihan posisi panempatan: Nawiskeun dua posisi panempatan anu béda-dina luhur masak pikeun ngagolak sareng di sisi awak kompor kanggo posisi pemanasan.

    - Desain keran: Spigot terpadu ngajantenkeun gampang ngeusian cangkir atanapi ngumbah baskom ku cai panas

    - Palayanan awét: Dijieunna tina stainless steel kualitas luhur kalayan gagang bawa. anu moal karat atanapi korosi, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

  • Carbon Steel Flue Dampener For Tent

    Karbon Serangan Baja Dampener Pikeun Tenda

    - Tetep hawa tiis kaluar: Didamel pikeun ngégél liang haseup nalika kahuruan aréna 't dijalankeun, sahingga hawa tiis tetep kaluar sareng bumi anjeun tetep haneut.

    - Kirimkeun haseup jauh: Alus dina ngajaga hawa tiis yén éta ogé tiasa gampang dibuka ngantepkeun haseup jahat kabur.

    - Bantosan ngontrol inténsitas seuneu anjeun: Naha anjeun hoyong seuneu anjeun ngaduruk panjang sareng kuat atanapi pondok umur sareng lemah lembut, anjeun ngagaduhan kendali kana kaayaan éta.

    - Kontrol hawa: Cocog sareng kompor portabel kémping, nyaluyukeun aliran udara sareng tingkat pembakaran dina kompor anjeun.

    - Pelayanan awét: Peredam flue Ieu diwangun ku pelat waja kalayan palapis tahan suhu luhur, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

  • 45 Degrees Canvas Tent Stove Jack

    45 Gelar Kanvas Tenda Kompor Jack

    - Anggo sareng jack kompor anu aya atanapi nalika masang jack kompor dina tenda atanapi panyumputan, solusi saderhana pikeun nyebrotkeun penetrasi ngalangkungan tenda kanvas

    - Didamel nganggo silikon kanggo nolak hawa anu luhur, nyiptakeun segel anu ketat di sekitar pipa, sareng nyayogikeun kalenturan

    - Ditandaan kalayan diménsi pikeun ngamungkinkeun gampang ukuranana, cocog pikeun sababaraha kasempetan

    - Cingir stainless steel sareng kacang hex nahan Flashing Kit dina tempatna

    - Résistansi sinar ultraviolét, rengat & pelapukan

  • Durable Carry Bag For Portable Stove

    Kantong Kantong awét Pikeun Kompor Portabel

    - Cocog Modél kompor: S03-1, S03-2, S03-3, S03-4, FO-05, FO-07, jsb.

    - Custom awét: Dijieunna tina lawon awét sareng lapisan tahan cuaca, nyayogikeun perlindungan pikeun kompor kompor anjeun.

    - Desain multi-saku: Dilengkepan 2 kantong drawstring pikeun gampang mawa suluh tambahan, ogé ngagaduhan kantong jero pikeun asesoris.

    - Kanggo Kabutuhan Panyimpenan Anjeun: Anggo kantong bawa praktis ieu pikeun nyimpen sareng ngalindungan kompor anjeun, sareng gampang diangkut.

    - Jaminan Kualitas: Kapuasan 100% anjeun parantos sering janten prioritas utama kami. Anjeun moal mendakan produk anu langkung awét.

  • Stove-fitting Fireproof Mat For Camping

    Kompor-pas Tahan Api Pikeun Kémping

    - Kualitas Tinggi: Dijieunna tina hiji lapisan serat gelas sareng dua lapisan palapis silikon. Duanana nyaéta Bahan Tahan Panas sareng Bahan Non-Kaduruk, anu ngagaduhan résistansi seuneu anu luhur pisan, fungsi anti-permeation.

    - Larapna: Ditempatkeun dina handapeun liang seuneu atanapi hawu, sacara efektif tiasa nyegah bencana ledakan atanapi gajih anu ngeclak tina ngarusak kai, lantai, jujukutan, sareng permukaan anu sanésna di handapeun liang seuneu atanapi hawu.

    - Aman dianggoLapisan silikon tingkat dahareun henteu ngan ukur ngagaduhan fungsi seuneu sareng insulasi panas, tapi ogé nyegah minyak tina nembus kana taneuh.

    - Stabilisasi: 4 grommets ujung stainless steel dirancang pikeun ngalereskeun mat dina taneuh dina kaayaan angin anu kuat.

    - PERHATOSAN: Tetep jarak 10 inci antara mat sareng handapeun liang seuneu.

  • Steel Spark Arrestor For Chimney

    Panyawat Spark Baja Pikeun liang haseup

    - Cocog sareng kompor kémping kami

    - Dijieunna tina 304 stainless steel

    - diaméterna 60 mm, panjangna 300 mm

    - Titik lampiran pikeun garis lalaki

    - Nyegah percikan seuneu tina hiber

  • Camping Stove Square Kettle Fit Chimney

    Kémping Kompor Square Ketel Fit liang haseup

    - Panas kilat: Tangki ieu bakal nahan cai anu tiasa dikulub sababaraha menit nalika kompor hurung.

    - Gampang pikeun kémping kémping: Naha anjeun ngan saukur ngadamel sacangkir téh atanapi lebur salju sareng és pikeun cai minum, bak cai panas tiasa ningkatkeun kanyamanan kemah anjeun ka tingkat séjén.

    - Nyayogikeun pilihan posisi panempatan: Nawiskeun dua posisi panempatan anu béda-dina luhur masak pikeun ngagolak sareng di sisi awak kompor kanggo posisi pemanasan.

    - Desain keran: Spigot terpadu ngajantenkeun gampang ngeusian cangkir atanapi ngumbah baskom ku cai panas

    - Palayanan awét: Dijieunna tina stainless steel kualitas luhur kalayan gagang bawa. anu moal karat atanapi korosi, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

  • 304 Stainless Steel BBQ Grill

    304 Baja stainless steel BBQ

    - Stabil sareng portabel: Bahan kualitas luhur ngajantenkeun grills luar sareng tukang ngaroko ngagaduhan kapasitas beban-bantosan anu saé.

    - Palayanan awét: Dijieunna tina kuat sareng awét 304 ngilu stainless steel, awét pikeun kémping sareng hiking.

    - Gampang Dibersihkeun: 304 Stainless Steel ngabantosan grill nolak oksidasi sareng korosi. Ukur usap batang ku anduk teras geser deui kana tabung bawa anu merenah.

    - Henteu aya rakitan, merenah pisan.

    - Ukuran leutik: Gampang disimpen dina ransel anjeun.

  • Stainless Steel Grill For Cooking

    Grill stainless steel Pikeun masak

    - Stabil sareng portabel: Bahan kualitas luhur ngajantenkeun grills luar sareng tukang ngaroko ngagaduhan kapasitas beban-bantosan anu saé.

    - Palayanan awét: Dijieunna tina kuat sareng awét 304 ngilu stainless steel, awét pikeun kémping sareng hiking.

    - Gampang Dibersihkeun: 304 Stainless Steel ngabantosan grill nolak oksidasi sareng korosi. Ukur usap batang ku anduk teras geser deui kana tabung bawa anu merenah.

    - Gampang Dirakit: Salami rod anu munggaran sareng panungtung dina grill dipasang kana kompor pembakaran kai kémping dina cangkéng, batang tengahna bakal aman sareng moal ngacung.

    - Ukuran leutik: Gampang disimpen dina ransel anjeun.