Kompor Kémping

Kompor kémping kami ringan, dipercaya, aman sareng gampang dianggo kompor wisata pikeun manaskeun tenda atanapi mobil alit. Aranjeunna gaduh sealing sareng kontrol panas anu saé, parantos diuji ku rébuan kémping. Janten presisi didamel dina 304 stainless steel anu awét, cekel panas teuing, sareng moal karat atanapi korosi, ngadamel kompor ieu pikeun kémping anu cocog pikeun dianggo di lingkungan luar anu kasar. Kayaning masak di rohangan hiburan alit sapertos ténda témbok kanvas, ténda bel kanvas, yurts, gudang, gubuk mancing és, bumi alit, konversi beus sareng seueur deui. Aranjeunna idéal pikeun manaskeun sareng masak di rohangan leutik.

  • Lightweight Camping Stainless Wood Stove For Tent

    Kompor Ringan Kompor Bahan Kayu stainless Pikeun Tenda

    - 304 Stainless Steel: Dipaké pikeun masak, manaskeun, kémping, henteu pernah keyeng atanapi korosi, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

    - Gampang dibabawa: 10 kg hungkul sareng aya cecekelan bawa anu merenah di sisi.

    - hemat ruang: Suku gampang tilep ka handap, sareng asu tiasa dibongkar sareng disimpen di jero beuteung kompor.

    - Panas tiasa disetél: Disegel pikeun tetep haneut tanpa haseup bocor. Ku damper liang haseup, gampang pikeun ngaluyukeun waktos panas sareng durukan.

    - Cocog pikeun masak: Permukaan anu rata-rata didamel pikeun nyayogikeun tempat dimana anjeun tiasa masak naon waé, sampurna pikeun anu dipikacinta di luar ruangan.

  • Folding Hot Tent Stove For Camping

    Tilepan Kompor Tenda Panas Pikeun Kémping

    - Dijieunna tina stainless steel: Kuat sareng awét tanpa karat, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

    - Desain portabel: Ngan dina 10 kg kalayan ukuranana kompak, burner kai pangsaéna diwangun kanggo perjalanan.

    - Toko anu merenah: Sadaya bagian pipa cerobong disimpen dina kompor tenda awak portabel, desain 4-leg tilepan datar handapeun kompor.

    - Tilu paningal: Fitur kanggo nyorot kalebet 3 kaca ningali jandéla dina panto sareng sisi kanggo pangaturan suasana sareng seuneu.

    - Cocog pikeun masak: Kompor kai kanvas ngasongkeun tutup piring panas anu tiasa dicabut pikeun nyéépkeun seuneu pikeun ngaletak handapeun pot, langkung ngendalikeun panas nalika masak.

  • Stainless Steel Wood Stoves For Cooking

    Kompor Kayu stainless steel Pikeun Masak

    - Jembar dina aplikasi: Sampurna pikeun anjeun anu ngahibur di luar ruangan, bakal nyayogikeun anjeun kahaneutan sareng pangalaman BBQ.

    - Pas rohangan alit: Direkayasa cekap alit kanggo ngempelkeun lokasi anu jauh.

    - 304 waja stainless: Diwangun tina paduan stainless-steel, bakal tahan suhu ekstrem tina kahuruan sareng areng tanpa kantos karat.

    - Gampang dianggo: Desain desain minimal ngamungkinkeun anjeun gaduh seuneu atanapi masak di mana waé tanpa ngarusak permukaan atanapi ngantunkeun tilas minimal.

    - Bersih sareng merenah: Ngaduruk kai sacara éfisién, ngan ukur lebu anu lemes pikeun gampang dibersihkeun.

  • Wall Tent Mini Wood Stove With Folding Legs

    Kompor Téndeu Mini Kompor Kayu Kalayan Tapak Tilepan

    - 304 Stainless Steel Didamel: Janten diwangun ku 304 konstruksi waja stainless, anu moal karat atanapi korosi, idéal di lingkungan luar anu kasar.

    - Portabel: Tiasa dibabawa ku nyalira, raka tiasa dianggo salaku gagang gagang nalika narilep.

    - Hemat ruang: Desain 4-leg tilep datar handapeun kompor; bagian pipa liang haseup disimpen dina awak kompor, rak sisi tiasa narilep salaku cecekelan mawa gampang disimpen sareng transportasi.

    - Cocog pikeun masak: Ngadegkeun panutup plat panas anu tiasa dicabut pikeun nyéépkeun seuneu pikeun ngaletak handapeun pot, langkung kendali kana panas nalika masak

    - Aplikasi anu lega: Gaduh jangkungna 2,4 m kalayan flues pikeun mastikeun kasaluyuan pikeun sadaya jinis ténda atanapi gudang.

  • Portable Stainless Steel Camping Stove With Glass

    Kompor stainless steel Kompor Kompor Kalayan Kaca

    - Pintu ngagaduhan peredam kontrol hawa sareng jandela kaca pikeun manajemén seuneu sareng suasana

    - Jandéla ningali sisi ageung pikeun suasana sareng manajemén seuneu

    - Rak sisi tingkat nginjeumkeun kagunaan masak sareng dobel salaku cecekelan bawa

    - Sacara portabel- Suku sareng rak ngalipet datar kana awak kompor; liang haseup tiasa lebet kana awak kompor

    - Desain 4-leg anu lega ngabantosan kompor tetep dina permukaan anu henteu rata

  • Portable 304 Stainless Steel Tent Stove

    Kompor 304 Kompor Ténjo stainless steel

    - 304 Stainless Steel: Dipaké pikeun masak, manaskeun, kémping, henteu pernah keyeng atanapi korosi, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

    - Gampang dibabawa: 10 kg hungkul sareng aya cecekelan bawa anu merenah di sisi.

    - hemat ruang: Suku gampang tilep ka handap, sareng asu tiasa dibongkar sareng disimpen di jero beuteung kompor.

    - Panas tiasa disetél: Disegel pikeun tetep haneut tanpa haseup bocor. Ku damper liang haseup, gampang pikeun ngaluyukeun waktos panas sareng durukan.

    - Cocog pikeun masak: Permukaan anu rata-rata didamel pikeun nyayogikeun tempat dimana anjeun tiasa masak naon waé, sampurna pikeun anu dipikacinta di luar ruangan.

  • Solid Fuel Wood Burning Stove With Oven

    Kompor Pembakaran Kai Bahan Bakar Padet Sareng Oven

    - Desain Husus: Kalayan kotak seuneu persegi panjang, nyarang desain 4-suku sareng oven, leres-leres unik di dunya, nyayogikeun suasana anu saé nalika dioperasikeun.

    - Palayanan awét: 304 konstruksi presisi stainless steel anu tahan pisan karat, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

    - Seueur aksésoris: Ngawengku 1 kompor awak, 6 bagian tina pipa cerobong 300 mm jangkungna, 1 pikasieuneun narik, 1 scraper lebu.

    - merenah pikeun dibawa: Desain anu tiasa dibabawa pisan. Nyarang 4-suku didesain kanggo lipatan, bagian pipa cerobong disimpen dina awak kompor sareng rak sisi fungsina salaku cecekelan bawa.

    - Cocog pikeun Spasi leutik: Cocog pikeun manaskeun sareng masak di rohangan alit sapertos tenda kanvas, bumi alit sareng seueur deui.