Riwayat Perusahaan

Sajarah Kompor Emas

Lahir tina resep kompor kémping sareng kompor pembakaran kai luar, ditambah ku jasa OEM, produk Goldfire® anu naluri sareng diideuan. Goldfire® teras-terasan mekar sareng narékahan pikeun teras modéren sareng adaptasi saluyu sareng kompor kompor luar na. Bahkan di jaman modéren ieu, karajinan tradisional sareng kareueus profesional tetep janten nilai perusahaan utama pikeun aranjeunna, sareng kompor anu inovatif sareng fungsional pisan hasilna. Ti pantai ka tempat kemah, atanapi ti kebon ka bukit, inovasi Goldfire parantos ngarobah citakan pikeun masak sareng petualangan di luar, unggal dékade ngenalkeun inovasi révolusionér.

Ti perusahaan perdagangan luar negeri dugi ka ngadegkeun pabrik urang nyalira, teras dugi ka ngadegkeun sababaraha perusahaan perdagangan luar negeri, ngadegna lima tim penjualan, pangwangunan perusahaan tambuh, pasar parantos sumebar di sakumna dunya seueur nagara.

1 (1)

Perbaikan produk kontinyu sareng inovasi numutkeun paménta pasar.

1 (2)
1 (3)