Profil Perusahaan

URANG

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Ti saprak 2005, Xuzhou Goldfire Kompor Co., Ltd. parantos ngahaturkeun diri pikeun ngembangkeun sareng ngadamel kompor pembakaran kai sareng kompor kémping luar. Perusahaan ngagabungkeun desain, panilitian sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa. Éta ngagaduhan 30 rébuan méter pasagi lokakarya kalayan garis produksi standar anu luhur, sareng ngerjakeun téknologi industri, tim panilitian sareng pamekaran elit. Produk utama parantos lulus tés CE EU, ngahontal standar EU Ecodesign 2022 sareng kéngingkeun sertifikasi Amérika EPA. Éta diakuan ku tilu sistem internasional ngeunaan kualitas, lingkungan, kaséhatan sareng kasalametan padamelan.

Pabrik parantos kéngingkeun sertifikasi ISO9001: 2015 kalayan sakumpulan sistem kontrol kualitas produksi pikeun mastikeun kualitas sareng jumlah produksi.

Lima merek urang sorangan parantos ditampi ku seueur pelanggan. Utamana Goldfire parantos ngadegkeun basis pasar sora di Uni Éropa. Kami gaduh dua perusahaan dagang asing. Duanana dua perusahaan gaduh pangalaman impor sareng ékspor anu euyeub ku kasadaran jasa anu maju. Kami nyayogikeun palanggan sareng solusi mandeg pikeun ngabantosan pasar.

Kompor Xuzhou Goldfire Co., Ltd.

Ruang lingkup bisnis kalebet hawu, alat pemanasan, kulub sareng alat bantu,
perlengkapan kémping, karajinan tangan sareng sajabina.

1
4
2
5
3
6

Démonstrasi Kakuatan Produksi

Prosés dasar urang kalebet motong, las, polishing, assembling, lukisan sareng bungkus. Pamariksaan bahan baku dikontrol sacara ketat, sareng bahan baku anu henteu mumpuni dilarang dianggo. Bahan, ukuran sareng kapang saluyu sareng gambar pikeun mastikeun ukuranana dina seragam. Unggal workpiece digosok numutkeun gambar sareng sarat. Teu aya résidu diangkat, teu aya ujung sareng sudut anu seukeut. Bérés bagéan anu digosok lancar. Pengikat dipasang sakumaha diperyogikeun pikeun mastikeun pas sadaya bagian pikeun produk. Lukisan henteu ngagaduhan cet kabocoran atanapi cet aliran anu kirang aya liang keusik. Kami ngagaduhan daérah bungkusan pikeun ngajaga penampilan produk sareng bahan bungkus beresih sareng rapih. Staf kontrol kualitas bakal ngalakukeun cek titik salami prosés produksi sadayana. Ngan produk mumpuni anu tiasa ngalebetkeun prosés salajengna, anu tiasa mastikeun palanggan kami nampi produk kualitas luhur.

Kami gaduh opat jalur produksi otomatis, mesin motong laser ageung Prema, mesin motong plasma gantry CNC, mesin bending kontinyu CNC, mesin shearing CNC, mesin tekanan ageung, mesin shot shot blasting horizontal, gantry crane, forklift sareng mesin sareng alat-alat sanés. Kalayan bantuan alat-alat anyar, produksi kami parantos ningkat sareng waktos pangiriman dipastikeun.

7
1
4
8
5
2

Tim Sareng Budaya Perusahaan

Kami ngalakukeun hal anu rada béda, sareng éta cara anu kami resep!

Tim kami diwangun ku sakelompok ngora post-80s sareng sakumpulan post-90an anu gairah, sadaya jelema pinuh ku sumanget kerja sareng sumanget jasa.

Budaya perusahaan urang diwangun ku tujuh aspék: palanggan heula, damel tim, ngarangkul parobihan, karajinan, integritas, karep sareng dédikasi. Dina padamelan urang, urang tetep ngajaga budaya perusahaan dina pikiran.

Kalayan bimbingan budaya perusahaan, kami yakin yén kami bakal kéngingkeun langkung seueur pangakuan pelanggan, kami bakal ngembangkeun langkung saé sareng langkung saé.

Sagala Anu Anjeun Hoyong Terang perkawis Kami