Masak Di Taman

  • Modern Wood Burning Stove With Pizza Oven

    Kompor Pembakaran Kai Modern Ku Oven Pizza

    - Pembakaran épisiénsi tinggi: Digabungkeun sareng efisiensi alami kai, ngahasilkeun pangalaman masak anu luar biasa, waktos pembakaran maksimum, sareng limbah énergi anu minimal.

    - Cocog pikeun masak: Siap dina sababaraha menit datar. Ngahontal suhu luhur dina 15 menit sareng masak pizza kai-dipecat dina sababaraha menit.

    - Ramah lingkungan: Kompor luar ieu didukung ku kai ramah lingkungan pikeun nyiptakeun rasa halus, asap tina oven kai-built-in - sakedik biaya.

    - Pamakéan éksténsif: ngabantosan anjeun masak lauk sampurna, jangjang hayam, sayuran bakar sareng buah hancur.

    - Merenah dianggo: Fitur liang hawa anu tiasa diatur pikeun kontrol suhu sareng thermometer oven kanggo ngawaskeun pembakaran.

  • Outdoor Wood Burning Stove For Cooking

    Kompor Pembakaran Kayu Luar Pikeun Masak

    - Gampang dianggo: Pembakar kai luar saé pisan nalika teu aya gas alam sareng listrik di sakurilingna sareng éta ogé raoseun pisan dibawa.

    - Cocog pikeun BBQ kebon: Henteu kedah deui ngantosan giliran anjeun kanggo nganggo grills taman, anjeun sareng kulawarga ngan ukur hiji-hijina anu nganggona.

    - Pamakéan éksténsif: Ngidinan anjeun pikeun grill sajumlah daging sareng sayuran.

    - Cocog pikeun masak: Kéngingkeun rasa anu kandel sareng rasa juicy nalika anjeun nganggo bbq outdoor ieu.

    - Ladenan awét: Burner log luar kami didamel tina pelat waja kalayan palapis tahan suhu luhur pikeun daya tahan anu langkung ageung.

  • Outside Wood Stove With Oven For Backyard

    Luar Kompor Kayu Sareng Oven Pikeun Halaman Depan

    - Lebar-jangkauan dina aplikasi: Nyayogikeun kakuatan kagorengan tinggi, kakuatan seuneu low simmering, backing, grilling, pemanasan cai sareng pemanasan dina hiji unit.

    - Palayanan awét: Anggo palapis tahan suhu luhur anu tahan panas ekstrim.

    - Pemanasan hemat biaya: parantos dirancang khusus pikeun sistem sirkulasi udara internal anu berkelanjutan pikeun mastikeun panénan samping.

    - Kaduruk sacara mantep: Aya cukup spac pikeun nahan leuweung, ngajaga seuneu tetep sajam.

    - Sampurna pikeun masak: Kagungan luas ruang anu cekap pikeun anjeun masak langkung ti hiji piring dina hiji waktos.

  • Best Wood Burning Stove With Grill

    Kompor Pembakaran Kai Pangsaéna Sareng Panggangan

    - Ramah lingkungan: Henteu ngan ukur kompor luar ieu meryogikeun kirang bahan bakar, tapi ogé ngaluarkeun haseup kirang, ngabantosan lingkunganana tetep bersih.

    - Jasa awét: Dijieunna tina pelat waja kalayan palapis tahan suhu luhur anu bakal ngajaga kualitas na pikeun taun anu bakal datang.

    - Cekap sareng Smokeless: Ruang bahan bakar kompor kompor ngamungkinkeun waktos pembakaran langkung lami sareng mindahkeun panas langkung épisién nalika ngahasilkeun haseup anu handap.

    - Gampang dianggo: Henteu kedah nyandak propana, gas, atanapi suluh sanés sareng anjeun. Nangkep sakeupeul iteuk sareng nyiapkeun tuang anu parantos asak.

    - Peralatan kémping anu sampurna: Cocog sareng sadaya waktos kagiatan di luar, anu kedah dipiboga dina peralatan kémping anjeun.

  • Wood Burner Heater With Portable BBQ Grill

    Élmu Pembakar Kayu Kalayan BBQ Portable Grill

    - Cocog pikeun masak: Luhureun datar nyaéta permukaan masak anjeun, tiasa dianggo pikeun masak naon waé jenis dapur di dapur anjeun.

    - Palayanan awét: Diwangun tina pelat waja kalayan palapis tahan suhu luhur, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

    - Kaluaran panas tinggi: Ngahontal suhu kalayan gancang, nyayogikeun haneut sareng panas dina rohangan nalika perjalanan kémping luar, tiasa tahan dugi ka 600.

    - tiasa dicabut sareng dibabawa: desain 4 kaki tilep datar handapeun perokok oven, bagian pipa liang haseup disimpen dina awak kompor pikeun gampang disimpen.

    - Diaksés suluh: pembakar log luar ieu nganggo sumber bahan bakar alami, sapertos kayu bakar, dahan tangkal, kiripik kai, jst.

  • Double View Wood Stove With Oven

    Kompor Kayu Témpél Ganda Sareng Oven

    - Panas tinggi: Desain firebox nyayogikeun waktos ngabeuleum panjang komo sebaran panas.

    - hemat ruang: Suku tilepan sareng pas handapeun awak kompor pikeun gampang disimpen.

    - Bersih sareng merenah: Abong baki nyayogikeun pancén lebu, ngajantenkeun beberesih langkung merenah.

    - Diaksés suluh: Anggo sumber bahan bakar alami sapertos kayu bakar, dahan, kiripik kai, jst.

    - Pintonan kaca: Jandéla kaca tahan suhu luhur ngamungkinkeun anjeun resep niténan seuneu sareng mariksa interior tanpa muka panto, nambihan suasana anu raos sareng kahaneutan sacara umum.