Kompor Masak

  • Stainless Steel Wood Stoves For Cooking

    Kompor Kayu stainless steel Pikeun Masak

    - Jembar dina aplikasi: Sampurna pikeun anjeun anu ngahibur di luar ruangan, bakal nyayogikeun anjeun kahaneutan sareng pangalaman BBQ.

    - Pas rohangan alit: Direkayasa cekap alit kanggo ngempelkeun lokasi anu jauh.

    - 304 waja stainless: Diwangun tina paduan stainless-steel, bakal tahan suhu ekstrem tina kahuruan sareng areng tanpa kantos karat.

    - Gampang dianggo: Desain desain minimal ngamungkinkeun anjeun gaduh seuneu atanapi masak di mana waé tanpa ngarusak permukaan atanapi ngantunkeun tilas minimal.

    - Bersih sareng merenah: Ngaduruk kai sacara éfisién, ngan ukur lebu anu lemes pikeun gampang dibersihkeun.

  • Solid Fuel Wood Burning Stove With Oven

    Kompor Pembakaran Kai Bahan Bakar Padet Sareng Oven

    - Desain Husus: Kalayan kotak seuneu persegi panjang, nyarang desain 4-suku sareng oven, leres-leres unik di dunya, nyayogikeun suasana anu saé nalika dioperasikeun.

    - Palayanan awét: 304 konstruksi presisi stainless steel anu tahan pisan karat, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

    - Seueur aksésoris: Ngawengku 1 kompor awak, 6 bagian tina pipa cerobong 300 mm jangkungna, 1 pikasieuneun narik, 1 scraper lebu.

    - merenah pikeun dibawa: Desain anu tiasa dibabawa pisan. Nyarang 4-suku didesain kanggo lipatan, bagian pipa cerobong disimpen dina awak kompor sareng rak sisi fungsina salaku cecekelan bawa.

    - Cocog pikeun Spasi leutik: Cocog pikeun manaskeun sareng masak di rohangan alit sapertos tenda kanvas, bumi alit sareng seueur deui.