Kompor Kompor Tangki Cai ageung Fit liang haseup

Pedaran pondok:

- Panas kilat: Tangki ieu bakal nahan cai anu tiasa dikulub sababaraha menit nalika kompor hurung.

- Gampang pikeun kémping kémping: Naha anjeun ngan saukur ngadamel sacangkir téh atanapi lebur salju sareng és pikeun cai minum, bak cai panas tiasa ningkatkeun kanyamanan kemah anjeun ka tingkat séjén.

- Nyayogikeun pilihan posisi panempatan: Nawiskeun dua posisi panempatan anu béda-dina luhur masak pikeun ngagolak sareng di sisi awak kompor kanggo posisi pemanasan.

- Desain keran: Spigot terpadu ngajantenkeun gampang ngeusian cangkir atanapi ngumbah baskom ku cai panas

- Palayanan awét: Dijieunna tina stainless steel kualitas luhur kalayan gagang bawa. anu moal karat atanapi korosi, idéal dina lingkungan luar anu kasar.


  • Bahan: 304 stainless steel
  • Ukuran: 300 * 300 * 425mm
  • Beurat: 5,5 kg
  • MOQ: 100 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: CA19
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kompor Ketel Pedaran

    Kompor Xuzhou Goldfire Co, Ltd fokus kana pabrik kompor kai kémping salami 15 taun di Cina. Perkenalan kontinyu alat-alat sareng téknologi anyar, kalayan bakat anu pangsaéna pikeun pamekaran sareng panilitian. Urang tiasa nyayogikeun ODM, jasa OEM.

    Dirancang khusus pikeun kompor ténda kai kompor portabel kami, cocog sareng seueur pamanas. Tangki Cai didamel tina 304 stainless steel sareng nganteurkeun cai panas paménta. Dirancang pikeun linggih di tukangeun juru masak sareng sakitar dasar pipa kompor ténda anu panas dikonsentrasikeun, ketel kompor bakal dugi ka 2 kapasitas cai anu béda anu tiasa dikulub sababaraha menit nalika kompor hurung. Spigot anu terintegrasi ngajantenkeun manaskeun cai kai gampang pikeun ngeusian cangkir atanapi baskom ngumbah anjeun. Naha anjeun ngan saukur ngadamel cangkir téh atanapi lebur salju sareng és pikeun cai minum, bak cai panas tiasa naékkeun kemah anjeun ka tingkat anu sanés.

    Rincian Ketel Kompor

    CA19

    Kapasitas: 23L

    Ukuran: 300 x 300 x 425 mm

    Ukuran Pakét: 310 x 310 x 440 mm

    Cocog sareng pipa serbaguna 100mm

    Beurat: 5,5kg

    Rincian Produk

    CA19
    QQ截图20210325150924
    Tent Stove Water Tank
    Camping Stove Water Tank

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali