Ngadu Seuneu Baja Khusus Pikeun Dijual

Pedaran pondok:

- Smokeless: Kalayan Sistem Pembakaran Sekunder anu inovatif, ngajantenkeun durukan langkung lengkep sareng nyingkahan haseup sacara maksimal.

- Kasalametan anu dianggo: Desain sela-sela tembok tiasa ngaisolasi suhu luhur durukan dugi ka batas anu ditangtoskeun.

- Palayanan awét: Pangwangunan waja sareng tahan suhu luhur, lapisan non-mesék. Lombang seuneu pelet awét, aman & awét.

- Pamakean éksténsif: Sistem bunderan internal dina handapeun sareng bukaan sakitar ngamungkinkeun aliran udara seuneu anu saé. Sampurna pikeun tempat outdoor.

- Desain Pantun: Fitur desain unik sareng gaya anu nambihan suasana santai sapertos di pake di luar.


  • Bahan: Lempeng Baja
  • Ukuran: 34x34x36.5 cm
  • Beurat: 6 kg
  • Tipe Suluh: Kayu sareng Pelet
  • MOQ: 100 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: FP-01
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Pedaran Seuneu Baja

    Éta pikaresepeun pisan sareng santai linggih di payuneun api unggun sareng inuman atanapi BBQ sareng kulawarga sareng réréncangan dina usum tiis. Nanging, pit seuneu tradisional anu dijual moal tiasa nyingkahan asap asap, langkung-langkung nalika angin. Angin ngahiliwir jeung ngudag dulur di sakuriling bunderan. Éta sababna anjeun peryogi grill pit seuneu anu henteu haseup sareng aman. Ngadu seuneu mangrupikeun liang seuneu di buruan tempat anjeun tiasa nyimpen balok anu saé. Oksigén tiasa ditambihan deui kana pembakaran liwat liang bolongan luhur, Seuseueurna oksigén ngalangkungan liang handap pikeun tuang seuneu. Ngahasilkeun haseup liang seuneu bbq ieu gratis. Laluan hawa di tengah tiasa ningkatkeun asupan oksigén sareng efisiensi pembakaran. Ringan sareng gampang mindahkeun ngurilingan buruan anjeun sareng miceunan lebu. Nyandak tempat wisata sareng sora seuneu kalayan kulawarga sareng réréncangan mangrupikeun kasenangan anu hébat pikeun sadayana.

    Rincian Ngadu Seuneu Baja

    Diaméterna: 34cm

    Jangkungna: 36.5cm

    Ukuran karton: 38x38x39cm, 1 pc / karton

    Beurat: NW: 6KG GW: 8KG

    Saran aksésori: tikar seuneu, nyegah Mars tina percikan, ngabalukarkeun résiko kaamanan.

    Gambar Seuneu Baja

    FP01 (9)
    Wood Burning Fire Pit
    Outdoor Fire Pit

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali