Kompor Kayu Témpél Ganda Sareng Oven

Pedaran pondok:

- Panas tinggi: Desain firebox nyayogikeun waktos ngabeuleum panjang komo sebaran panas.

- hemat ruang: Suku tilepan sareng pas handapeun awak kompor pikeun gampang disimpen.

- Bersih sareng merenah: Abong baki nyayogikeun pancén lebu, ngajantenkeun beberesih langkung merenah.

- Diaksés suluh: Anggo sumber bahan bakar alami sapertos kayu bakar, dahan, kiripik kai, jst.

- Pintonan kaca: Jandéla kaca tahan suhu luhur ngamungkinkeun anjeun resep niténan seuneu sareng mariksa interior tanpa muka panto, nambihan suasana anu raos sareng kahaneutan sacara umum.


  • Bahan: Lempeng Baja
  • Ukuran: 67,5 * 38 * 62 cm
  • Beurat: 36,05 kg
  • Tipe Suluh: Kayu sareng Pelet
  • MOQ: 200 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: XP-02
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kompor Kayu Kalayan Pedaran Oven

    Kompor kai ieu sareng oven mangrupikeun manaskeun pelet kai dasar anu didesain sareng didamel kanggo fungsionalitas, kalayan harga anu teu dibebankeun. Panto firebox kaca nyayogikeun ruang ningali anu ageung, janten anjeun tiasa ningali pandangan anu jelas tina seuneu anu ngageleser. Panto oven ogé sayogi dina pilihan gelas, janten anjeun tiasa ningali barang anu dipanggang anjeun tanpa muka panto sareng résiko ragrag kuéh na roti anu lezat. Permukaan datar anu ageung kanggo masak dugi ka 600 derajat, kompor kai kompor sadayana nyetak palapis tahan suhu luhur, tong hariwang ngeunaan karusakan dina permukaan anu ageung. Parol dina kotak seuneu ngamungkinkeun hawa ngahontal kai ti handap pikeun ngabeuleum langkung lengkep sareng ngabersihan lebu sanajan seuneu masih kénéh hurung. 

    Total beurat kompor kai gampang diangkut. Pipa liang haseup marginal pikeun langkung seueur tempat masak. Henteu aya mamang perkawis éta, pembakar kai Jual panas urang pikeun dijual sareng suku lipat diwangun pikeun awét. Kalayan pemanasan sareng kamampuan masak, kompor pembakaran kai ieu mangrupikeun "ancaman ganda" anu pamungkas. Sampurna pikeun kebon tukang, gedong luar sareng seueur deui. Tetep kopi sareng panci saos panas di luhur, nyandak cai kulub sareng masak daging babi sareng endog! 

    Kompor Kayu Kalayan Rinci Oven

    Bahan: Lempeng Baja

    Diménsi: 675W * 380D * 620H mm

    Diménsi kotak 700W * 400D * 640H mm (Kapal kandang kaamanan nyalira)

    Beurat: 36.05KG

    Ukuran Pipa Flue: 100 mm

    Saran aksésori: Kanggo tambihan utiliti masak, kami nyarankeun liang haseup 100 mm. Gampang ngamimitian, gél seuneu atanapi arang arang goréng dina pelet sareng lampu kalayan pertandingan, henteu aya Haseup Katémbong.

    Kompor Kayu Kalayan Gambar Oven

    Best Outdoor Wood Burner
    XP-02 (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali