Wisata Pabrik

Démonstrasi Kakuatan Téknik Perusahaan

Kusabab ngadegna, parusahaan sok taat kana sains sareng téknologi salaku panungtun, berorientasi pasar, nengetan inovasi ilmiah sareng téknologi, ningkatkeun kamampuan panilitian mandiri sareng pamekaran perusahaan, ngagancangkeun pamekaran perusahaan.

Salami mangtaun-taun, urang parantos ngembangkeun bebas produk, sapertos séri FO-05, séri FO-07 mangrupikeun panilitian sareng pamekaran urang sorangan, teu aya kaleuleuwihan pikeun nyatakeun yén kakuatan téknis kami, kontrol kualitas, desain sareng kamampuan panalungtikan aya dina tingkat ngarah industri.

Kami gaduh tim panilitian sareng pamekaran anu saé pisan, didédikasikeun pikeun pamekaran sareng pamekaran produk énggal. Tiasa diluyukeun pikeun palanggan, pikeun nyumponan rupa-rupa kabutuhan konsumén. 

Kompor Goldfire ayeuna tiasa ngadamel langkung ti 100 jinis produk, anu utamina fokus kana tungku pembakaran kai jero ruangan, kompor barbecue, kompor kompor, kompor ténda, kompor ténda stainless steel, pit seuneu sareng sajabina. 90% produksi urang diékspor ka Éropa, Australia, USA sareng daérah maju sanés. Kami tiasa nyumponan paménta pasar, ngahasilkeun hawu kualitas luhur sareng ngabantosan konsumén urang suksés.

1
2
3

Pameran

Dina Maret 2020, urang ngiringan ngiringan HPBEXPO di Amérika Serikat. HPBExpo mangrupikeun kasempetan anu pangsaéna pikeun hubungan deui sareng industri sareng aksés kana tren, téknologi sareng latihan anu pangénggalna.

Dilaksanakeun di Louisville, lokasi HPBExpo bakal narik pangecér luhur anu datang ningali pemasok nunjukkeun produk sareng inovasi pangénggalna anu konsumén anjeun bakal nungtut dina musim anu bakal datang. 

Kami parantos kéngingkeun seueur ku ilubiung dina paméran ieu.

1. Strategi bisnis sareng solusi anu ngabahas tantangan sareng kasempetan pasar ayeuna.

2. Kasempetan damel sareng veteran industri, usaha énggal sareng panyadia luhur — ngupingkeun naon anu tiasa dianggo sareng kumaha cara batur adaptasi dina normal anyar ayeuna.

3.A solusi anu tiasa dilakukeun anu tiasa dianggo langsung pikeun ningkatkeun kapuasan palanggan.

4. aksés kana inovasi panganyarna industri dina jati multi-fungsi, téknologi barbecue, sareng hearth sareng patio-pemanasan peralatan.

Salaku tambahan, urang sering ilubiung dina paméran domestik sareng internasional anu sanés, ngalangkungan paméran pikeun ngartos kaunggulan urang tibatan pesaing kami, nyaéta anu dikenal kenal sareng terang musuh, saratus perang, urang teras-terasan ngajaga haté diajar sareng ngaharéwos.

6
5
4

Sertipikat kualifikasi

Produk utama parantos lulus tés CE EU, ngahontal standar EU Ecodesign 2022 sareng kéngingkeun sertifikasi Amérika EPA. Éta diakuan ku tilu sistem internasional ngeunaan kualitas, lingkungan, kaséhatan sareng kasalametan padamelan.

7
8
9

Kasus Palanggan 

Produk utama parantos lulus tés CE EU, ngahontal standar EU Ecodesign 2022 sareng kéngingkeun sertifikasi Amérika EPA. Éta diakuan ku tilu sistem internasional ngeunaan kualitas, lingkungan, kaséhatan sareng kasalametan padamelan.

10
11
12