FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

A: Kami pabrik profesional sareng parantos ngahasilkeun / ngekspor kompor ti saprak 2005.

2. Dimana tempat pabrik anjeun?

A: Pabrik urang perenahna di kota Xuzhou, propinsi Jiangsu, Cina.

3. Naon produk utama anjeun?

A: Kompor kémping, kompor ténda, kompor kai luar sareng jaket cai, liang seuneu, kompor kebon sareng sajabina. 

4. Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Gumantung kana jumlah pesanan. Biasana sakitar 40 dinten saatos nampi setoran. 

5. Naon istilah pamayaran anjeun?

Pamayaran ≦ USD5,000, 100% sateuacanna;

Pamayaran ≧ USD5,000, 30% T / T sateuacana, kasaimbangan ngalawan salinan B / L.

Pamayaran ≧ USD100,000, L / C dina tetempoan tiasa ditampi. 

6. Dimana port pengiriman barang anjeun?

A: palabuhan Qingdao atanapi palabuhan Lianyungang. Palabuhan akhir bakal gumantung kana kaayaan anu sabenerna.