Lombang Seuneu

  • Custom Steel Fire Pits For Sale

    Ngadu Seuneu Baja Khusus Pikeun Dijual

    - Smokeless: Kalayan Sistem Pembakaran Sekunder anu inovatif, ngajantenkeun durukan langkung lengkep sareng nyingkahan haseup sacara maksimal.

    - Kasalametan anu dianggo: Desain sela-sela tembok tiasa ngaisolasi suhu luhur durukan dugi ka batas anu ditangtoskeun.

    - Palayanan awét: Pangwangunan waja sareng tahan suhu luhur, lapisan non-mesék. Lombang seuneu pelet awét, aman & awét.

    - Pamakean éksténsif: Sistem bunderan internal dina handapeun sareng bukaan sakitar ngamungkinkeun aliran udara seuneu anu saé. Sampurna pikeun tempat outdoor.

    - Desain Pantun: Fitur desain unik sareng gaya anu nambihan suasana santai sapertos di pake di luar.

  • Stainless Steel Wood Stoves For Cooking

    Kompor Kayu stainless steel Pikeun Masak

    - Jembar dina aplikasi: Sampurna pikeun anjeun anu ngahibur di luar ruangan, bakal nyayogikeun anjeun kahaneutan sareng pangalaman BBQ.

    - Pas rohangan alit: Direkayasa cekap alit kanggo ngempelkeun lokasi anu jauh.

    - 304 waja stainless: Diwangun tina paduan stainless-steel, bakal tahan suhu ekstrem tina kahuruan sareng areng tanpa kantos karat.

    - Gampang dianggo: Desain desain minimal ngamungkinkeun anjeun gaduh seuneu atanapi masak di mana waé tanpa ngarusak permukaan atanapi ngantunkeun tilas minimal.

    - Bersih sareng merenah: Ngaduruk kai sacara éfisién, ngan ukur lebu anu lemes pikeun gampang dibersihkeun.