Kompor Taman

Kompor kebon mangrupikeun tungku multifungsi anu cocog pikeun ker, tiasa dirakit sareng dianggo kalayan gampang pisan tanpa aya alat propésional, anu ngajantenkeun cocog dianggo ku sadayana. Naha anjeun nganggo alat pemanas kai di kebon, kebon tukang atanapi kagiatan outdoor, éta tiasa janten pasangan masak anjeun kalayan mékanisme anu épisiénna. Jantenkeun aranjeunna bagian permanén tina kahirupan normal anjeun.


Piring transfer panas luhur kompor kebon henteu tiasa deform saatos pemanasan pikeun kagunaan jangka panjang sareng pamér panutup plat panas anu tiasa dicabut pikeun nyéépkeun seuneu pikeun ngaletak handapeun pot, langkung kendali kana panas nalika masak sareng ngajauhan tina asap lingkungan masak.

  • Garden Used Pellet Wood Stove For Heating

    Taman Dipaké Pélét Kompor Kai Pikeun Pamanasan

    - Gampang dibabawa: Ukur 23,5 kg, janten anjeun tiasa ngangkut, posisi, sareng masangkeunana kalayan gampang.

    - Pamakéan éksténsif: Rélatif kompak sahingga anjeun tiasa kéngingkeun panas pembakaran kai anu tiasa dipercaya ampir di daérah anu anjeun peryogikeun.

    - Panaskeun massal: Cocog pikeun nambihan panas tambahan ka kebon.

    - macem-macem suluh: Tiasa nganggo pelét sareng kai aslina.

    - Tilu pemirsa: Pinuh ngahargaan seuneu anu ngaduruk dina kaca ieu, nyandak anjeun kanikmatan indrawi haneut anu saé.

  • Modern Wood Burning Stove With Pizza Oven

    Kompor Pembakaran Kai Modern Ku Oven Pizza

    - Pembakaran épisiénsi tinggi: Digabungkeun sareng efisiensi alami kai, ngahasilkeun pangalaman masak anu luar biasa, waktos pembakaran maksimum, sareng limbah énergi anu minimal.

    - Cocog pikeun masak: Siap dina sababaraha menit datar. Ngahontal suhu luhur dina 15 menit sareng masak pizza kai-dipecat dina sababaraha menit.

    - Ramah lingkungan: Kompor luar ieu didukung ku kai ramah lingkungan pikeun nyiptakeun rasa halus, asap tina oven kai-built-in - sakedik biaya.

    - Pamakéan éksténsif: ngabantosan anjeun masak lauk sampurna, jangjang hayam, sayuran bakar sareng buah hancur.

    - Merenah dianggo: Fitur liang hawa anu tiasa diatur pikeun kontrol suhu sareng thermometer oven kanggo ngawaskeun pembakaran.

  • Outdoor Wood Burning Stove For Cooking

    Kompor Pembakaran Kayu Luar Pikeun Masak

    - Gampang dianggo: Pembakar kai luar saé pisan nalika teu aya gas alam sareng listrik di sakurilingna sareng éta ogé raoseun pisan dibawa.

    - Cocog pikeun BBQ kebon: Henteu kedah deui ngantosan giliran anjeun kanggo nganggo grills taman, anjeun sareng kulawarga ngan ukur hiji-hijina anu nganggona.

    - Pamakéan éksténsif: Ngidinan anjeun pikeun grill sajumlah daging sareng sayuran.

    - Cocog pikeun masak: Kéngingkeun rasa anu kandel sareng rasa juicy nalika anjeun nganggo bbq outdoor ieu.

    - Ladenan awét: Burner log luar kami didamel tina pelat waja kalayan palapis tahan suhu luhur pikeun daya tahan anu langkung ageung.

  • Outside Wood Stove With Oven For Backyard

    Luar Kompor Kayu Sareng Oven Pikeun Halaman Depan

    - Lebar-jangkauan dina aplikasi: Nyayogikeun kakuatan kagorengan tinggi, kakuatan seuneu low simmering, backing, grilling, pemanasan cai sareng pemanasan dina hiji unit.

    - Palayanan awét: Anggo palapis tahan suhu luhur anu tahan panas ekstrim.

    - Pemanasan hemat biaya: parantos dirancang khusus pikeun sistem sirkulasi udara internal anu berkelanjutan pikeun mastikeun panénan samping.

    - Kaduruk sacara mantep: Aya cukup spac pikeun nahan leuweung, ngajaga seuneu tetep sajam.

    - Sampurna pikeun masak: Kagungan luas ruang anu cekap pikeun anjeun masak langkung ti hiji piring dina hiji waktos.

  • Custom Steel Fire Pits For Sale

    Ngadu Seuneu Baja Khusus Pikeun Dijual

    - Smokeless: Kalayan Sistem Pembakaran Sekunder anu inovatif, ngajantenkeun durukan langkung lengkep sareng nyingkahan haseup sacara maksimal.

    - Kasalametan anu dianggo: Desain sela-sela tembok tiasa ngaisolasi suhu luhur durukan dugi ka batas anu ditangtoskeun.

    - Palayanan awét: Pangwangunan waja sareng tahan suhu luhur, lapisan non-mesék. Lombang seuneu pelet awét, aman & awét.

    - Pamakean éksténsif: Sistem bunderan internal dina handapeun sareng bukaan sakitar ngamungkinkeun aliran udara seuneu anu saé. Sampurna pikeun tempat outdoor.

    - Desain Pantun: Fitur desain unik sareng gaya anu nambihan suasana santai sapertos di pake di luar.

  • Best Wood Burning Stove With Grill

    Kompor Pembakaran Kai Pangsaéna Sareng Panggangan

    - Ramah lingkungan: Henteu ngan ukur kompor luar ieu meryogikeun kirang bahan bakar, tapi ogé ngaluarkeun haseup kirang, ngabantosan lingkunganana tetep bersih.

    - Jasa awét: Dijieunna tina pelat waja kalayan palapis tahan suhu luhur anu bakal ngajaga kualitas na pikeun taun anu bakal datang.

    - Cekap sareng Smokeless: Ruang bahan bakar kompor kompor ngamungkinkeun waktos pembakaran langkung lami sareng mindahkeun panas langkung épisién nalika ngahasilkeun haseup anu handap.

    - Gampang dianggo: Henteu kedah nyandak propana, gas, atanapi suluh sanés sareng anjeun. Nangkep sakeupeul iteuk sareng nyiapkeun tuang anu parantos asak.

    - Peralatan kémping anu sampurna: Cocog sareng sadaya waktos kagiatan di luar, anu kedah dipiboga dina peralatan kémping anjeun.

  • Wood Burner Heater With Portable BBQ Grill

    Élmu Pembakar Kayu Kalayan BBQ Portable Grill

    - Cocog pikeun masak: Luhureun datar nyaéta permukaan masak anjeun, tiasa dianggo pikeun masak naon waé jenis dapur di dapur anjeun.

    - Palayanan awét: Diwangun tina pelat waja kalayan palapis tahan suhu luhur, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

    - Kaluaran panas tinggi: Ngahontal suhu kalayan gancang, nyayogikeun haneut sareng panas dina rohangan nalika perjalanan kémping luar, tiasa tahan dugi ka 600.

    - tiasa dicabut sareng dibabawa: desain 4 kaki tilep datar handapeun perokok oven, bagian pipa liang haseup disimpen dina awak kompor pikeun gampang disimpen.

    - Diaksés suluh: pembakar log luar ieu nganggo sumber bahan bakar alami, sapertos kayu bakar, dahan tangkal, kiripik kai, jst.

  • Double View Wood Stove With Oven

    Kompor Kayu Témpél Ganda Sareng Oven

    - Panas tinggi: Desain firebox nyayogikeun waktos ngabeuleum panjang komo sebaran panas.

    - hemat ruang: Suku tilepan sareng pas handapeun awak kompor pikeun gampang disimpen.

    - Bersih sareng merenah: Abong baki nyayogikeun pancén lebu, ngajantenkeun beberesih langkung merenah.

    - Diaksés suluh: Anggo sumber bahan bakar alami sapertos kayu bakar, dahan, kiripik kai, jst.

    - Pintonan kaca: Jandéla kaca tahan suhu luhur ngamungkinkeun anjeun resep niténan seuneu sareng mariksa interior tanpa muka panto, nambihan suasana anu raos sareng kahaneutan sacara umum.

  • Stainless Steel Wood Stoves For Cooking

    Kompor Kayu stainless steel Pikeun Masak

    - Jembar dina aplikasi: Sampurna pikeun anjeun anu ngahibur di luar ruangan, bakal nyayogikeun anjeun kahaneutan sareng pangalaman BBQ.

    - Pas rohangan alit: Direkayasa cekap alit kanggo ngempelkeun lokasi anu jauh.

    - 304 waja stainless: Diwangun tina paduan stainless-steel, bakal tahan suhu ekstrem tina kahuruan sareng areng tanpa kantos karat.

    - Gampang dianggo: Desain desain minimal ngamungkinkeun anjeun gaduh seuneu atanapi masak di mana waé tanpa ngarusak permukaan atanapi ngantunkeun tilas minimal.

    - Bersih sareng merenah: Ngaduruk kai sacara éfisién, ngan ukur lebu anu lemes pikeun gampang dibersihkeun.