Taman Dipaké Pélét Kompor Kai Pikeun Pamanasan

Pedaran pondok:

- Gampang dibabawa: Ukur 23,5 kg, janten anjeun tiasa ngangkut, posisi, sareng masangkeunana kalayan gampang.

- Pamakéan éksténsif: Rélatif kompak sahingga anjeun tiasa kéngingkeun panas pembakaran kai anu tiasa dipercaya ampir di daérah anu anjeun peryogikeun.

- Panaskeun massal: Cocog pikeun nambihan panas tambahan ka kebon.

- macem-macem suluh: Tiasa nganggo pelét sareng kai aslina.

- Tilu pemirsa: Pinuh ngahargaan seuneu anu ngaduruk dina kaca ieu, nyandak anjeun kanikmatan indrawi haneut anu saé.


  • Bahan: Lempeng Baja
  • Ukuran: 42 * 34 * 58 cm
  • Beurat: 19,3 kg
  • Tipe Suluh: Kayu sareng Pelet
  • MOQ: 100 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: XP-01
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Anjeun teu tiasa ngalakukeun anu langkung saé tibatan High Quality Garden Log Burner With Glass - kebon log burner ieu upami anjeun milari leyuran pemanasan anu gampang dipasang. Pamanas outdoor ieu cocog pikeun kémping, mancing és, moro, sareng dianggo salaku solusi pemanasan portabel di kabin atanapi kemah. Pamanas taman portabel ieu beuratna kirang tina seueur kompor, tapi éta tiasa ngahasilkeun seueur panas. Kalayan volume kotak seuneu anu ageung tiasa ngajaga firewood anu diperyogikeun pikeun merangan tiis dina sasih anu tiis éta. Kompor pelet mangrupikeun kompor kai sareng pelet anu gampang dijaga. Teras luar manaskeun seuneu nyata nyiptakeun suasana instan sareng kahaneutan dina pamandangan luar anjeun sapertos kebon sareng kebon tukang. Bagéan ieu mangrupikeun port pakan kompor kai ieu. Laju dahar tiasa disaluyukeun ngalangkungan bagian ieu. Tambihkeun cekap bahan bakar sareng turunkeun tingkat pakan, éta tiasa ngabakar waktos anu lami.

    Rincian Kompor Kayu Pelet

    Bahan: Lempeng Baja

    Diménsi: 420W * 340D * 580 mm

    Diménsi Box: 440W * 360D * 600H mm (kapal kandang kaamanan misah)

    Beurat: 19.3KG

    Ukuran Pipa Flue: 100mm

    Saran aksésori: Kanggo tambihan utiliti masak, kami nyarankeun liang haseup 100 mm. Gampang ngamimitian, gél seuneu atanapi arang arang goréng dina pelet sareng lampu kalayan pertandingan, henteu aya Haseup Katémbong.

    Gambar Kompor Kayu Pelet

    Pellet Wood Stove
    1 (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali