Kompor manaskeun

  • Garden Used Pellet Wood Stove For Heating

    Taman Dipaké Pélét Kompor Kai Pikeun Pamanasan

    - Gampang dibabawa: Ukur 23,5 kg, janten anjeun tiasa ngangkut, posisi, sareng masangkeunana kalayan gampang.

    - Pamakéan éksténsif: Rélatif kompak sahingga anjeun tiasa kéngingkeun panas pembakaran kai anu tiasa dipercaya ampir di daérah anu anjeun peryogikeun.

    - Panaskeun massal: Cocog pikeun nambihan panas tambahan ka kebon.

    - macem-macem suluh: Tiasa nganggo pelét sareng kai aslina.

    - Tilu pemirsa: Pinuh ngahargaan seuneu anu ngaduruk dina kaca ieu, nyandak anjeun kanikmatan indrawi haneut anu saé.