Kompor Pembakaran Kai Modern Ku Oven Pizza

Pedaran pondok:

- Pembakaran épisiénsi tinggi: Digabungkeun sareng efisiensi alami kai, ngahasilkeun pangalaman masak anu luar biasa, waktos pembakaran maksimum, sareng limbah énergi anu minimal.

- Cocog pikeun masak: Siap dina sababaraha menit datar. Ngahontal suhu luhur dina 15 menit sareng masak pizza kai-dipecat dina sababaraha menit.

- Ramah lingkungan: Kompor luar ieu didukung ku kai ramah lingkungan pikeun nyiptakeun rasa halus, asap tina oven kai-built-in - sakedik biaya.

- Pamakéan éksténsif: ngabantosan anjeun masak lauk sampurna, jangjang hayam, sayuran bakar sareng buah hancur.

- Merenah dianggo: Fitur liang hawa anu tiasa diatur pikeun kontrol suhu sareng thermometer oven kanggo ngawaskeun pembakaran.


  • Bahan: Lempeng Baja
  • Ukuran: 42 * 45 * 42 cm
  • Beurat: 19,3 kg
  • Tipe Suluh: Kai
  • MOQ: 200 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: FO-04
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Katerangan Kompor Pembakaran Kai

    Kompor Pembakaran Kayu Modern Ieu Ku Pizza Oven ningkatkeun asakan outdoor anjeun sareng pangalaman ngahibur. Hawu chimenea mangrupakeun cara anu sampurna pikeun nyiptakeun tuang kenangan, naha anjeun hoyong masak iga, hayam. Pemanasan outdoor ieu dijejeran ku ubin réfraktif, sahingga sampurna pikeun masak pizza oven bata anu otentik. Éta kalebet dua baki, masihan anjeun kamampuan pikeun Panggang barang sapertos sayuran, cookies, roti, atanapi bahkan lasagna. Kemungkinan henteu aya tungtungna sareng oven ieu. Gampang nambihan seuneu dina rohangan pembakaran pikeun pangropéa kisaran suhu masak idéal 300-500 derajat Fahrenheit. Outlet haseup sareng uap anu mandiri bakal ngamungkinkeun anjeun ngahibur tamu anjeun di luar ruangan tanpa diserang ku bau haseup. Kompor oven kompor ieu streamlines masak kai-dipecat pikeun pangalaman no-gede bohong jeung rasa sengit. Pemanasan luar dirancang pikeun ingetan panas optimal, anu digabungkeun sareng efisiensi alami kai, ngahasilkeun pangalaman masak anu luar biasa, waktos pembakaran maksimum, sareng limbah énergi anu minimal. 

    Rinci Kompor Pembakaran Kai

    Rak: 46 * 43 (W * D / cm)

    Pipa Chimney With Cover Hujan: 78 * 11 (cm)

    Ukuran bingkai: 78 * 55 * 51 (H * W * D / cm)

    Oven Diménsi: 42 * 45 * 42 (H * W * D / cm)

    Diménsi sacara umum: 198 * 55 * 51 / cm

    Permukaan masak: 41 * 40cm

    Saran aksésori: Kanggo tambihan utiliti masak, kami nyarankeun liang haseup 100 mm. Gampang ngamimitian, gél seuneu atanapi arang arang goréng dina pelet sareng lampu kalayan pertandingan, henteu aya Haseup Katémbong.

    Gambar Kompor Pembakaran Kai

    Modern Wood Burning Stove
    Garden Log Burner
    Modern Wood Heaters
    2
    Wood Stove With Oven
    Wood Burner Oven

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali