Kompor Pembakaran Kayu Luar Pikeun Masak

Pedaran pondok:

- Gampang dianggo: Pembakar kai luar saé pisan nalika teu aya gas alam sareng listrik di sakurilingna sareng éta ogé raoseun pisan dibawa.

- Cocog pikeun BBQ kebon: Henteu kedah deui ngantosan giliran anjeun kanggo nganggo grills taman, anjeun sareng kulawarga ngan ukur hiji-hijina anu nganggona.

- Pamakéan éksténsif: Ngidinan anjeun pikeun grill sajumlah daging sareng sayuran.

- Cocog pikeun masak: Kéngingkeun rasa anu kandel sareng rasa juicy nalika anjeun nganggo bbq outdoor ieu.

- Ladenan awét: Burner log luar kami didamel tina pelat waja kalayan palapis tahan suhu luhur pikeun daya tahan anu langkung ageung.


  • Bahan: Lempeng Baja
  • Ukuran: 25x14.6x44.5 cm
  • Beurat: 10 kg
  • Tipe Suluh: Kai
  • MOQ: 200 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: FO-09
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Pedaran Kompor Pembakaran Kayu Luar

    Kompor Pembakaran Kayu Luar Ruangan Panas Kami Pikeun Masak bakal ngamungkinkeun anjeun grill sajumlah daging sareng sayuran, nampung potongan daging, sate hayam, anjing panas, kéju, sareng seueur deui. Daérah masak anu ageung sareng datar langkung tina cekap rohangan pikeun tukang kuliner di buruan tukang, sareng parut grill aman tina bahan pangan. Panutupna ngamungkinkeun anjeun pilihan pikeun ngaroko daging anjeun, sareng liang angin ngabantosan anjeun pikeun ngatur haseup. Ngan ukur nyorong sababaraha log atanapi areng handapeun handapeun rak sareng ngawitan ngagiling!

    Panas kompor kai outdoor ieu masihan anjeun seueur rohangan kanggo nyiapkeun tuangeun sareng ngagaduhan asesoris masak anjeun caket. Tungku kai luar urang bakal ngajadikeun grilling luar gampang ti kantos! Éta cocog pikeun masak pikeun pésta alit atanapi sedeng. Parutna anu kenceng cukup lega pikeun nampung daging sareng sayuran. Anjeun peryogi grill taman anu tahan lingkungan anu keras sareng cuaca anu henteu pikaresepeun. Tutup tutup grill kanggo nambihan pilihan ngaroko tuangeun anjeun. Aya gagang spring anu napel dina grill sareng rak, tetep aman nalika masak.

    Rincian Kompor Kobong Kayu Luar

    Ukuran produk: 25x14.6x44.5cm

    Beurat: 10KG

    Kantétan burner log luar ngamungkinkeun anjeun ngaduruk kayu bakar biasa. Pasokan bahan bakar konstan sareng pembakaran kontinyu anu konsisten anu berharga dina wengi.

    Gambar Kompor Pembakaran Kayu Luar

    Camping Wood Burner
    Outdoor BBQ
    Outdoor Wood Burning Stove

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali