Luar Kompor Kayu Sareng Oven Pikeun Halaman Depan

Pedaran pondok:

- Lebar-jangkauan dina aplikasi: Nyayogikeun kakuatan kagorengan tinggi, kakuatan seuneu low simmering, backing, grilling, pemanasan cai sareng pemanasan dina hiji unit.

- Palayanan awét: Anggo palapis tahan suhu luhur anu tahan panas ekstrim.

- Pemanasan hemat biaya: parantos dirancang khusus pikeun sistem sirkulasi udara internal anu berkelanjutan pikeun mastikeun panénan samping.

- Kaduruk sacara mantep: Aya cukup spac pikeun nahan leuweung, ngajaga seuneu tetep sajam.

- Sampurna pikeun masak: Kagungan luas ruang anu cekap pikeun anjeun masak langkung ti hiji piring dina hiji waktos.


  • Bahan: Lempeng Baja
  • Ukuran: 62x38x38 cm
  • Beurat: 30 kg
  • Tipe Suluh: Kai
  • MOQ: 100 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: FO-10
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kompor Kayu Kalayan Pedaran Oven

    Upami anjeun nyobian nyobian anu pangsaéna, kompor pembakar kai taman pemanas massal kami kalayan oven ngagaduhan sadaya fitur anu ngabantosan anjeun masak. Pembakar kai kebon mangrupikeun kompor multifungsi anu cocog pikeun ker. Anjeun tiasa masak kalayan raoseun sabab kompor pembakaran kai ngamungkinkeun anjeun masak naon waé. Éta awét sareng kompor kai pangsaéna pikeun anjeun. Panto anu tiasa disetél ngamungkinkeun kontrol aliran hawa kana seuneu sareng panto payun dilengkepan gelas tahan suhu luhur pikeun nikmati api unggun. Sareng aya thermometer dina panto oven dianggo pikeun ngukur suhu. Suku didesain janten tilepan supados gampang diangkut. Piring seuneu langsung sareng BBQ dimungkinkeun ku luhur buleud. Sumawona, kompor oven kai ngagaduhan desain pembakaran kai modern anu dilengkepan ku sadaya fitur anu anjeun peryogikeun. Kalayan gelasna anu panas-panas na, pamanas pembakaran kai ngajaga kasalametan tetep gembleng. 

    Kompor Kayu Kalayan Rinci Oven

    Ukuran produk: 62x38x38cm (tanpa pipa)

    Ukuran karton: 64x40x40cm

    Beurat: NW: 30KG GW: 32KG

    Saran aksésori: Kanggo tambihan utiliti masak, kami nyarankeun tukang penculik, peredam asap, bak cai, alat kedip-kedip sareng tikar seuneu Asesoris ieu ngabantosan anjeun émisi gas flue, ngajantenkeun anjeun jauh tina masalah gas flue, nyegah mars tina percikan, anu ngabalukarkeun résiko kaamanan. Tangki cai alus teuing pikeun lebur salju sareng és pikeun cai minum, sareng nalika kompor hurung épisién bak bakal ngagolak cai dina sababaraha menit berkat lokasina di tukangeun kompor sareng dasar pipa serpihan anu panas dikonsentrasi.

    Kompor Kayu Kalayan Gambar Oven

    FO-10 (7)
    Wood Stove Outside
    Wood Burner Oven

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali