Oven Portugis 12 Volt Pikeun Panggang

Pedaran pondok:

- Penyuluhan Menit: Cukup leutik pikeun nyumponan kamar mobil anjeun.

- ramah-pamaké: Dirancang kalayan gaya dapur sareng kapraktisan dina pikiran, kompor oven listrik nganggo anu portabel sareng countertop anu merenah.

- Desain estetika: Cool-touch gagang, slide-out rak, payuneun stainless steel anu elegan sareng interior nonstick anu gampang beresih nambihan raoseun anu luar biasa.

- Tempat masak ageung: Wadah masak interior anu lega sareng tiasa diatur nyayogikeun dua kali rohangan pikeun masak sababaraha tuang sakaligus.

- Kinérja anu unggul sareng kagunaan: dugi ka 180 Darajat Celsius, Kontrol Termostat, Kontrol Timer, Anderson Colokkeun, Merit Plug, Colokkeun Rokok, Dulang adjustable


  • Bahan: Baja stainless sareng Fiberglass
  • Ukuran: 32 x 29 x 19 cm
  • Beurat: 8 kg
  • Tipe Suluh: Listrik
  • MOQ: 200 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: V12
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    12 Volt Oven Pedaran

    Babaturan alit anjeun nalika ngumbara, oven listrik mini bakal nganteurkeun anjeun tuangeun panas seger di sisi jalan. Saé kanggo ngadamel sakedik barang anu dipanggang, tuangeun camilan, pizza, sareng roti lapis haneut, ukuran konveksi ukuran kuartal ieu mangrupikeun cara anu hadé pikeun ningkatkeun kapasitas masak tanpa ngorbankeun rohangan berharga di dapur anjeun! Lumayan ageung pikeun ngabantosan anjeun kanggo nyiapkeun tuangeun atanapi pésta naon waé, oven oven listrik ieu nampilkeun kinerja oven ukuran pinuh dina bentuk anu épisién sareng énergi. Fungsi pizza khusus bakes pizza dugi ka sampurna dina sababaraha menit. Ti roti panggang merata dugi ka masak roti bakar kalayan hasil anu raoseun.

    Kompor listrik portabel urang dibungkus ku pilihan masak serbaguna anu mimitian ti baking cake dugi ka crisping cookies ka broiling salmon dugi ka ninggang atanapi daging babi. Henteu kedah nyéépkeun waktos tambahan pikeun nyiapkeun tuang anu misah pikeun anu langkung pilih, ogé. Desain kompak listrik leutik ieu ngajantenkeun cocog pikeun warung kopi, kios, bar snack, sareng réstoran, bahkan pikeun panggunaan mobil.

    Naon deui, oven listrik portabel ieu cocog pikeun saha waé, dimana waé sareng iraha waé. Oven portabel ieu pikeun baking tiasa ngagantikeun gelombang mikro di kantor anjeun. Asesoris kémping mobil nawiskeun aksés gampang pikeun manula, dijantenkeun pokok pikeun anu nyicingan susun atanapi nyayogikeun penggemar snack kalayan sakedik nambihan.

    12 Volt Oven Rincian

    Diménsi Internal: (D) 254 x (W) 270 x (H) 99mm

    Diménsi Éksternal: (L) 320 x (W) 290 x (H) 190mm

    Ayeuna: 10.8A

    Watt: 130W

    Kisaran Temp Max: 0°-180°C

    Timer Oven Max: 1-120 Menit

    Peunteun sekering anu tiasa diganti: 15A

    Isolasi: Fiberglass

    Casing: Baja stainless

    12 Volt Oven Gambar

    Portable Oven For Baking
    Portable Electric Oven
    Car Oven

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali