Kompor 304 Kompor Ténjo stainless steel

Pedaran pondok:

- 304 Stainless Steel: Dipaké pikeun masak, manaskeun, kémping, henteu pernah keyeng atanapi korosi, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

- Gampang dibabawa: 10 kg hungkul sareng aya cecekelan bawa anu merenah di sisi.

- hemat ruang: Suku gampang tilep ka handap, sareng asu tiasa dibongkar sareng disimpen di jero beuteung kompor.

- Panas tiasa disetél: Disegel pikeun tetep haneut tanpa haseup bocor. Ku damper liang haseup, gampang pikeun ngaluyukeun waktos panas sareng durukan.

- Cocog pikeun masak: Permukaan anu rata-rata didamel pikeun nyayogikeun tempat dimana anjeun tiasa masak naon waé, sampurna pikeun anu dipikacinta di luar ruangan.


  • Bahan: 304 waja stainless
  • Ukuran: 51,2 * 42,5 * 41,8cm
  • Beurat: 9,5 kg
  • Tipe Suluh: Kai
  • MOQ: 10 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: S03-1
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kompor 304 Pedaran Kompor Baja stainless steel

    Precision-didamel dina 304 stainless steel, ieu Kompor Kobong Kai tiasa dibabawa, gampang dianggo, sareng diwangun dugi ka awét. Ti tenda kanvas sareng tipi dugi ka saung rekreasi sapertos yurts, alit kai imah, jeung pamakean outdoor umum, kompor ieu mangrupikeun larutan pemanasan sareng masak anu tiasa diandelkeun.

    Kalayan kotak seuneu persegi panjang sareng nyarang desain 4-leg, Ieu Kompor Kobong Kobong Kayu saéstuna unik di dunya kompor kai portabel sareng nyayogikeun suasana anu saé nalika dioperasikeun. Dijieun ku kualitas stainless steel 304, étakompor mangrupikeun solusi pemanasan sareng masak anu saé di ténda kanvas anu cocog sareng sajumlah saung rekreasi. Desain 4-leg nyarang masihan tapak suku anu langkung alit, ngajantenkeun pilihan anu saé pikeun rohangan alit dimana tempat perapian anu teu nganggo seuneu dianggo pikeun ngirangan jalan anu diperyogikeun.

    Rincian Kompor 304 Kompor Stainless Steel Tenda

    Ukuran: 51.2x42.5x41.8cm (tanpa pipa)

    Beurat: NW: 9.3KG GW: 11.5KG

    Asesorisna: 6 pcs pipa stainless steel, 1pc stainless steel spark arror, 2 rak samping, 1 pc ngilu, 1 pc abu scraper

    Sadaya pipa tiasa dibungkus dina kotak seuneu pikeun ngahémat rohangan.

    304 awak stainless steel, suku sareng lebu

    Panto kaca tahan suhu luhur

    Kontrol inlet hawa Dilepas luhur masak

    Suku lipat

    Gambar Kompor 304 Kompor Baja stainless steel

    Hiking Wood Stove
    S03-1 (12)
    Portable Wood Stove
    Camping Wood Stove

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali