Kompor stainless steel Kompor Kompor Kalayan Kaca

Pedaran pondok:

- Pintu ngagaduhan peredam kontrol hawa sareng jandela kaca pikeun manajemén seuneu sareng suasana

- Jandéla ningali sisi ageung pikeun suasana sareng manajemén seuneu

- Rak sisi tingkat nginjeumkeun kagunaan masak sareng dobel salaku cecekelan bawa

- Sacara portabel- Suku sareng rak ngalipet datar kana awak kompor; liang haseup tiasa lebet kana awak kompor

- Desain 4-leg anu lega ngabantosan kompor tetep dina permukaan anu henteu rata


  • Bahan: 304 stainless steel
  • Ukuran: 51.2x42.5x41.8 cm (tanpa pipa)
  • Beurat: 9,5 kg
  • Tipe Suluh: Kai
  • MOQ: 10 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: S03-3
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kompor stainless steel kompor Pedaran

    Kompor Berkemah stainless steel Portabel Kami Kalayan Kaca mangrupikeun kompor kai alit anu tiasa dibina sapertos tank. Kalayan jumlahna aya tilu jandéla anu ningali (1 panto, 2 sisi), kompor alit kompor Double-View Medium Wood Burning Tent Kompor nyayogikeun solusi pemanasan sareng masak anu épisién kalayan suasana anu endah nalika dioperasikeun. Dijieunna sapinuhna tina stainless steel, kompor ténda kai ieu tiasa nyandak teunggeulan sareng panaskeun sagala tenda kanvas sacara épéktip sareng éfisién. Kompor kémping stainless steel mangrupikeun kompor silinder anu terjangkau anu kalebet sagala anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian glamping nganggo kompor ténda. Rupa-rupa aksesoris sareng tambahan nambihan anjeun pikeun ngarobih kompor anjeun pikeun cocog sareng petualangan anjeun salajengna, tanpa mayar fitur naon waé anu anjeun henteu peryogi di luar kotak. Kompor camp portabel ieu mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun penjelajah luar anu hoyong peralatanana janten serbaguna sakumaha petualanganana. Cocog pikeun dianggo dina ténda kanvas anu cocog, pamanas outdoor portabel ogé tiasa dianggo saé di tempat perlindungan sapertos tenda bel, bahkan bumi alit sareng van upami dipasang leres. Dijieunna lengkep dina 304 stainless steel anu tahan pisan korosi sareng awét ku hiasan logam pulas hiasan.

    Rincian Kompor Baja stainless steel

    Ukuran produk: 51.2x42.5x41.8cm (tanpa pipa)

    Ukuran karton: 48.2x25x35.5cm

    Beurat: NW: 9,5KG GW: 11.5KG

    Diaméter haseup: 60 mm

    Saran aksésori: Kanggo tambihan utiliti masak, kami nyarankeun tukang penculik, peredam asap, bak cai, alat kedip-kedip sareng tikar seuneu Asesoris ieu ngabantosan anjeun émisi gas flue, ngajantenkeun anjeun jauh tina masalah gas flue, nyegah mars tina percikan anu nyababkeun résiko kaamanan sareng alus teuing pikeun lebur salju sareng és pikeun cai minum, sareng nalika kompor hurung épisién bak bakal ngagolak cai dina menit berkat lokasina di tukangeun kompor sareng dasar pipa serpihan dimana panas dikonsentrasi.

    Gambar Kompor Baja stainless steel

    Tent Wood Heater
    Portable Cooking Stove
    Stainless Wood Stove
    Mini Camp Stoves
    photobank (3)
    Foldable Wood Stove

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali