Kompor Portabel

  • Lightweight Camping Stainless Wood Stove For Tent

    Kompor Ringan Kompor Bahan Kayu stainless Pikeun Tenda

    - 304 Stainless Steel: Dipaké pikeun masak, manaskeun, kémping, henteu pernah keyeng atanapi korosi, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

    - Gampang dibabawa: 10 kg hungkul sareng aya cecekelan bawa anu merenah di sisi.

    - hemat ruang: Suku gampang tilep ka handap, sareng asu tiasa dibongkar sareng disimpen di jero beuteung kompor.

    - Panas tiasa disetél: Disegel pikeun tetep haneut tanpa haseup bocor. Ku damper liang haseup, gampang pikeun ngaluyukeun waktos panas sareng durukan.

    - Cocog pikeun masak: Permukaan anu rata-rata didamel pikeun nyayogikeun tempat dimana anjeun tiasa masak naon waé, sampurna pikeun anu dipikacinta di luar ruangan.

  • Folding Hot Tent Stove For Camping

    Tilepan Kompor Tenda Panas Pikeun Kémping

    - Dijieunna tina stainless steel: Kuat sareng awét tanpa karat, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

    - Desain portabel: Ngan dina 10 kg kalayan ukuranana kompak, burner kai pangsaéna diwangun kanggo perjalanan.

    - Toko anu merenah: Sadaya bagian pipa cerobong disimpen dina kompor tenda awak portabel, desain 4-leg tilepan datar handapeun kompor.

    - Tilu paningal: Fitur kanggo nyorot kalebet 3 kaca ningali jandéla dina panto sareng sisi kanggo pangaturan suasana sareng seuneu.

    - Cocog pikeun masak: Kompor kai kanvas ngasongkeun tutup piring panas anu tiasa dicabut pikeun nyéépkeun seuneu pikeun ngaletak handapeun pot, langkung ngendalikeun panas nalika masak.

  • Wall Tent Mini Wood Stove With Folding Legs

    Kompor Téndeu Mini Kompor Kayu Kalayan Tapak Tilepan

    - 304 Stainless Steel Didamel: Janten diwangun ku 304 konstruksi waja stainless, anu moal karat atanapi korosi, idéal di lingkungan luar anu kasar.

    - Portabel: Tiasa dibabawa ku nyalira, raka tiasa dianggo salaku gagang gagang nalika narilep.

    - Hemat ruang: Desain 4-leg tilep datar handapeun kompor; bagian pipa liang haseup disimpen dina awak kompor, rak sisi tiasa narilep salaku cecekelan mawa gampang disimpen sareng transportasi.

    - Cocog pikeun masak: Ngadegkeun panutup plat panas anu tiasa dicabut pikeun nyéépkeun seuneu pikeun ngaletak handapeun pot, langkung kendali kana panas nalika masak

    - Aplikasi anu lega: Gaduh jangkungna 2,4 m kalayan flues pikeun mastikeun kasaluyuan pikeun sadaya jinis ténda atanapi gudang.

  • Portable Stainless Steel Camping Stove With Glass

    Kompor stainless steel Kompor Kompor Kalayan Kaca

    - Pintu ngagaduhan peredam kontrol hawa sareng jandela kaca pikeun manajemén seuneu sareng suasana

    - Jandéla ningali sisi ageung pikeun suasana sareng manajemén seuneu

    - Rak sisi tingkat nginjeumkeun kagunaan masak sareng dobel salaku cecekelan bawa

    - Sacara portabel- Suku sareng rak ngalipet datar kana awak kompor; liang haseup tiasa lebet kana awak kompor

    - Desain 4-leg anu lega ngabantosan kompor tetep dina permukaan anu henteu rata

  • Portable 304 Stainless Steel Tent Stove

    Kompor 304 Kompor Ténjo stainless steel

    - 304 Stainless Steel: Dipaké pikeun masak, manaskeun, kémping, henteu pernah keyeng atanapi korosi, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

    - Gampang dibabawa: 10 kg hungkul sareng aya cecekelan bawa anu merenah di sisi.

    - hemat ruang: Suku gampang tilep ka handap, sareng asu tiasa dibongkar sareng disimpen di jero beuteung kompor.

    - Panas tiasa disetél: Disegel pikeun tetep haneut tanpa haseup bocor. Ku damper liang haseup, gampang pikeun ngaluyukeun waktos panas sareng durukan.

    - Cocog pikeun masak: Permukaan anu rata-rata didamel pikeun nyayogikeun tempat dimana anjeun tiasa masak naon waé, sampurna pikeun anu dipikacinta di luar ruangan.