Produk

Perusahaan kami, Xuzhou Goldfire Kompor Co., Ltd. parantos khusus pikeun ngembangkeun sareng ngadamel kompor pembakaran kai sareng kompor kémping outdoor salami 16 taun, anu ngahijikeun desain, panilitian sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa.


Goldfire ayeuna mangrupikeun pabrikan kompor kémping outdoor anu pangageungna di Cina, ngahasilkeun tungku pembakaran kai, kompor bakar bakar, kompor ténda kémping, kompor ténda stainless steel, pit seuneu, kompor rokét, oven listrik mobil sareng sajabina. Produk utama parantos lulus tés CE EU, ngahontal standar EU Ecodesign 2022 sareng kéngingkeun sertifikasi Amérika EPA.

  • Camping Stove Large Water Tank Fit Chimney

    Kompor Kompor Tangki Cai ageung Pas liang haseup

    - Panas kilat: Tangki ieu bakal nahan cai anu tiasa dikulub sababaraha menit nalika kompor hurung.

    - Gampang pikeun kémping kémping: Naha anjeun ngan saukur ngadamel sacangkir téh atanapi lebur salju sareng és pikeun cai minum, bak cai panas tiasa ningkatkeun kanyamanan kemah anjeun ka tingkat séjén.

    - Nyayogikeun pilihan posisi panempatan: Nawiskeun dua posisi panempatan anu béda-dina luhur masak pikeun ngagolak sareng di sisi awak kompor kanggo posisi pemanasan.

    - Desain keran: Spigot terpadu ngajantenkeun gampang ngeusian cangkir atanapi ngumbah baskom ku cai panas

    - Palayanan awét: Dijieunna tina stainless steel kualitas luhur kalayan gagang bawa. anu moal karat atanapi korosi, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

  • Portable 12 Volt Oven For Baking

    Oven Portugis 12 Volt Pikeun Panggang

    - Penyuluhan Menit: Cukup leutik pikeun nyumponan kamar mobil anjeun.

    - ramah-pamaké: Dirancang kalayan gaya dapur sareng kapraktisan dina pikiran, kompor oven listrik nganggo anu portabel sareng countertop anu merenah.

    - Desain estetika: Cool-touch gagang, slide-out rak, payuneun stainless steel anu elegan sareng interior nonstick anu gampang beresih nambihan raoseun anu luar biasa.

    - Tempat masak ageung: Wadah masak interior anu lega sareng tiasa diatur nyayogikeun dua kali rohangan pikeun masak sababaraha tuang sakaligus.

    - Kinérja anu unggul sareng kagunaan: dugi ka 180 Darajat Celsius, Kontrol Termostat, Kontrol Timer, Anderson Colokkeun, Merit Plug, Colokkeun Rokok, Dulang adjustable

  • Chimney Flashing Kit For Glamping Tent

    Liang haseup liang haseup Pikeun Glamping Tenda

    - Anggo sareng jack kompor anu aya atanapi nalika masang jack kompor dina tenda atanapi panyumputan, solusi saderhana pikeun nyebrotkeun penetrasi ngalangkungan tenda kanvas

    - Didamel nganggo silikon kanggo nolak hawa anu luhur, nyiptakeun segel anu ketat di sekitar pipa, sareng nyayogikeun kalenturan

    - Sadia dina 2 modél sareng dicirian kalayan diménsi pikeun gampang ukuranana, cocog pikeun sababaraha kasempetan

    - Cingir stainless steel sareng kacang hex nahan Flashing Kit dina tempatna

    - Résistansi sinar ultraviolét, rengat & pelapukan

  • Camping Stove Round Kettle Fit Chimney

    Kompor Kompor Babak Ketel Fit liang haseup

    - Panas kilat: Tangki ieu bakal nahan cai anu tiasa dikulub sababaraha menit nalika kompor hurung.

    - Gampang pikeun kémping kémping: Naha anjeun ngan saukur ngadamel sacangkir téh atanapi lebur salju sareng és pikeun cai minum, bak cai panas tiasa ningkatkeun kanyamanan kemah anjeun ka tingkat séjén.

    - Nyayogikeun pilihan posisi panempatan: Nawiskeun dua posisi panempatan anu béda-dina luhur masak pikeun ngagolak sareng di sisi awak kompor kanggo posisi pemanasan.

    - Desain keran: Spigot terpadu ngajantenkeun gampang ngeusian cangkir atanapi ngumbah baskom ku cai panas

    - Palayanan awét: Dijieunna tina stainless steel kualitas luhur kalayan gagang bawa. anu moal karat atanapi korosi, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

  • Carbon Steel Flue Dampener For Tent

    Karbon Serangan Baja Dampener Pikeun Tenda

    - Tetep hawa tiis kaluar: Didamel pikeun ngégél liang haseup nalika kahuruan aréna 't dijalankeun, sahingga hawa tiis tetep kaluar sareng bumi anjeun tetep haneut.

    - Kirimkeun haseup jauh: Alus dina ngajaga hawa tiis yén éta ogé tiasa gampang dibuka ngantepkeun haseup jahat kabur.

    - Bantosan ngontrol inténsitas seuneu anjeun: Naha anjeun hoyong seuneu anjeun ngaduruk panjang sareng kuat atanapi pondok umur sareng lemah lembut, anjeun ngagaduhan kendali kana kaayaan éta.

    - Kontrol hawa: Cocog sareng kompor portabel kémping, nyaluyukeun aliran udara sareng tingkat pembakaran dina kompor anjeun.

    - Pelayanan awét: Peredam flue Ieu diwangun ku pelat waja kalayan palapis tahan suhu luhur, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

  • Garden Used Pellet Wood Stove For Heating

    Taman Dipaké Pélét Kompor Kai Pikeun Pamanasan

    - Gampang dibabawa: Ukur 23,5 kg, janten anjeun tiasa ngangkut, posisi, sareng masangkeunana kalayan gampang.

    - Pamakéan éksténsif: Rélatif kompak sahingga anjeun tiasa kéngingkeun panas pembakaran kai anu tiasa dipercaya ampir di daérah anu anjeun peryogikeun.

    - Panaskeun massal: Cocog pikeun nambihan panas tambahan ka kebon.

    - macem-macem suluh: Tiasa nganggo pelét sareng kai aslina.

    - Tilu pemirsa: Pinuh ngahargaan seuneu anu ngaduruk dina kaca ieu, nyandak anjeun kanikmatan indrawi haneut anu saé.

  • Modern Wood Burning Stove With Pizza Oven

    Kompor Pembakaran Kai Modern Ku Oven Pizza

    - Pembakaran épisiénsi tinggi: Digabungkeun sareng efisiensi alami kai, ngahasilkeun pangalaman masak anu luar biasa, waktos pembakaran maksimum, sareng limbah énergi anu minimal.

    - Cocog pikeun masak: Siap dina sababaraha menit datar. Ngahontal suhu luhur dina 15 menit sareng masak pizza kai-dipecat dina sababaraha menit.

    - Ramah lingkungan: Kompor luar ieu didukung ku kai ramah lingkungan pikeun nyiptakeun rasa halus, asap tina oven kai-built-in - sakedik biaya.

    - Pamakéan éksténsif: ngabantosan anjeun masak lauk sampurna, jangjang hayam, sayuran bakar sareng buah hancur.

    - Merenah dianggo: Fitur liang hawa anu tiasa diatur pikeun kontrol suhu sareng thermometer oven kanggo ngawaskeun pembakaran.

  • Outdoor Wood Burning Stove For Cooking

    Kompor Pembakaran Kayu Luar Pikeun Masak

    - Gampang dianggo: Pembakar kai luar saé pisan nalika teu aya gas alam sareng listrik di sakurilingna sareng éta ogé raoseun pisan dibawa.

    - Cocog pikeun BBQ kebon: Henteu kedah deui ngantosan giliran anjeun kanggo nganggo grills taman, anjeun sareng kulawarga ngan ukur hiji-hijina anu nganggona.

    - Pamakéan éksténsif: Ngidinan anjeun pikeun grill sajumlah daging sareng sayuran.

    - Cocog pikeun masak: Kéngingkeun rasa anu kandel sareng rasa juicy nalika anjeun nganggo bbq outdoor ieu.

    - Ladenan awét: Burner log luar kami didamel tina pelat waja kalayan palapis tahan suhu luhur pikeun daya tahan anu langkung ageung.

  • Outside Wood Stove With Oven For Backyard

    Luar Kompor Kayu Sareng Oven Pikeun Halaman Depan

    - Lebar-jangkauan dina aplikasi: Nyayogikeun kakuatan kagorengan tinggi, kakuatan seuneu low simmering, backing, grilling, pemanasan cai sareng pemanasan dina hiji unit.

    - Palayanan awét: Anggo palapis tahan suhu luhur anu tahan panas ekstrim.

    - Pemanasan hemat biaya: parantos dirancang khusus pikeun sistem sirkulasi udara internal anu berkelanjutan pikeun mastikeun panénan samping.

    - Kaduruk sacara mantep: Aya cukup spac pikeun nahan leuweung, ngajaga seuneu tetep sajam.

    - Sampurna pikeun masak: Kagungan luas ruang anu cekap pikeun anjeun masak langkung ti hiji piring dina hiji waktos.

  • Custom Steel Fire Pits For Sale

    Ngadu Seuneu Baja Khusus Pikeun Dijual

    - Smokeless: Kalayan Sistem Pembakaran Sekunder anu inovatif, ngajantenkeun durukan langkung lengkep sareng nyingkahan haseup sacara maksimal.

    - Kasalametan anu dianggo: Desain sela-sela tembok tiasa ngaisolasi suhu luhur durukan dugi ka batas anu ditangtoskeun.

    - Palayanan awét: Pangwangunan waja sareng tahan suhu luhur, lapisan non-mesék. Lombang seuneu pelet awét, aman & awét.

    - Pamakean éksténsif: Sistem bunderan internal dina handapeun sareng bukaan sakitar ngamungkinkeun aliran udara seuneu anu saé. Sampurna pikeun tempat outdoor.

    - Desain Pantun: Fitur desain unik sareng gaya anu nambihan suasana santai sapertos di pake di luar.

  • Best Wood Burning Stove With Grill

    Kompor Pembakaran Kai Pangsaéna Sareng Panggangan

    - Ramah lingkungan: Henteu ngan ukur kompor luar ieu meryogikeun kirang bahan bakar, tapi ogé ngaluarkeun haseup kirang, ngabantosan lingkunganana tetep bersih.

    - Jasa awét: Dijieunna tina pelat waja kalayan palapis tahan suhu luhur anu bakal ngajaga kualitas na pikeun taun anu bakal datang.

    - Cekap sareng Smokeless: Ruang bahan bakar kompor kompor ngamungkinkeun waktos pembakaran langkung lami sareng mindahkeun panas langkung épisién nalika ngahasilkeun haseup anu handap.

    - Gampang dianggo: Henteu kedah nyandak propana, gas, atanapi suluh sanés sareng anjeun. Nangkep sakeupeul iteuk sareng nyiapkeun tuang anu parantos asak.

    - Peralatan kémping anu sampurna: Cocog sareng sadaya waktos kagiatan di luar, anu kedah dipiboga dina peralatan kémping anjeun.

  • Wood Burner Heater With Portable BBQ Grill

    Élmu Pembakar Kayu Kalayan BBQ Portable Grill

    - Cocog pikeun masak: Luhureun datar nyaéta permukaan masak anjeun, tiasa dianggo pikeun masak naon waé jenis dapur di dapur anjeun.

    - Palayanan awét: Diwangun tina pelat waja kalayan palapis tahan suhu luhur, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

    - Kaluaran panas tinggi: Ngahontal suhu kalayan gancang, nyayogikeun haneut sareng panas dina rohangan nalika perjalanan kémping luar, tiasa tahan dugi ka 600.

    - tiasa dicabut sareng dibabawa: desain 4 kaki tilep datar handapeun perokok oven, bagian pipa liang haseup disimpen dina awak kompor pikeun gampang disimpen.

    - Diaksés suluh: pembakar log luar ieu nganggo sumber bahan bakar alami, sapertos kayu bakar, dahan tangkal, kiripik kai, jst.

123 Teras> >> Halaman 1/3