Kompor Pembakaran Kai Bahan Bakar Padet Sareng Oven

Pedaran pondok:

- Desain Husus: Kalayan kotak seuneu persegi panjang, nyarang desain 4-suku sareng oven, leres-leres unik di dunya, nyayogikeun suasana anu saé nalika dioperasikeun.

- Palayanan awét: 304 konstruksi presisi stainless steel anu tahan pisan karat, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

- Seueur aksésoris: Ngawengku 1 kompor awak, 6 bagian tina pipa cerobong 300 mm jangkungna, 1 pikasieuneun narik, 1 scraper lebu.

- merenah pikeun dibawa: Desain anu tiasa dibabawa pisan. Nyarang 4-suku didesain kanggo lipatan, bagian pipa cerobong disimpen dina awak kompor sareng rak sisi fungsina salaku cecekelan bawa.

- Cocog pikeun Spasi leutik: Cocog pikeun manaskeun sareng masak di rohangan alit sapertos tenda kanvas, bumi alit sareng seueur deui.


  • Bahan: 304 stainless steel
  • Ukuran: 39.3x60.6x43 cm (tanpa pipa)
  • Beurat: 18 kg
  • Tipe Suluh: Kai
  • MOQ: 200 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: S01
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Katerangan Kompor Pembakaran Kai

    Xuzhou Goldfire Kompor Co., Ltd fokus kana pabrik kompor pembakaran kai sareng kompor kai kémping sanés salami 15 taun di Cina. Perkenalan kontinyu alat-alat sareng téknologi anyar, kalayan bakat anu pangsaéna pikeun pamekaran sareng panilitian. Urang tiasa nyayogikeun ODM, jasa OEM.

    Kompor Pembakaran Kai Suluh Kayu Padet Kami Sareng Oven mangrupikeun larutan pemanasan sareng masak anu saé di ténda kanvas anu cocog sareng sajumlah saung rekreasi, didamel kalayan kualitas stainless steel 304. Desain 4-leg nyarang masihan tapak suku anu langkung alit, ngajantenkeun kompor bahan bakar padet janten pilihan anu saé pikeun rohangan alit dimana tempat perapian anu tahan seuneu dianggo pikeun ngirangan jalan anu diperyogikeun.

    Rinci Kompor Pembakaran Kai

    Ukuran produk: 39.3x60.6x43cm

    Ukuran karton: 32x61.6x33cm, 1 pc / karton

    Beurat: NW: 18KG GW: 20KG

    Diaméter haseup: 60 mm

    Saran aksésori: Kanggo tambihan utiliti masak, kami nyarankeun tukang penculik, peredam asap, bak cai, alat kedip-kedip sareng tikar seuneu Asesoris ieu ngabantosan anjeun ningkatkeun épisiensi kompor, merata pemanasan permukaan, sareng ngajagaan lapisan luar ténda tina percikan, nyegah résiko kaamanan sareng alus teuing pikeun lebur salju sareng és pikeun cai minum, sareng nalika kompor hurung épisién bak bakal ngagolak cai dina sababaraha menit berkat lokasina di tukangeun kompor sareng dasar pipa flue dimana panas dikonsentrasi.

    Gambar Produk

    Camp Oven Stove
    Stainless Steel BBQ
    Wood Tent Stove
    Portable Tent Stove

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali