Kompor Kayu stainless steel Pikeun Masak

Pedaran pondok:

- Jembar dina aplikasi: Sampurna pikeun anjeun anu ngahibur di luar ruangan, bakal nyayogikeun anjeun kahaneutan sareng pangalaman BBQ.

- Pas rohangan alit: Direkayasa cekap alit kanggo ngempelkeun lokasi anu jauh.

- 304 waja stainless: Diwangun tina paduan stainless-steel, bakal tahan suhu ekstrem tina kahuruan sareng areng tanpa kantos karat.

- Gampang dianggo: Desain desain minimal ngamungkinkeun anjeun gaduh seuneu atanapi masak di mana waé tanpa ngarusak permukaan atanapi ngantunkeun tilas minimal.

- Bersih sareng merenah: Ngaduruk kai sacara éfisién, ngan ukur lebu anu lemes pikeun gampang dibersihkeun.


  • Bahan: 304 stainless steel
  • Ukuran: 48.2x25x35.5 cm (tanpa pipa)
  • Beurat: 3,5 kg
  • Tipe Suluh: Kai
  • MOQ: 100 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: FP-02
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kompor Kayu stainless steel Pedaran

    Hoyong liang seuneu tapi gaduh tatangga caket anu bakal ngangluh ngeunaan haseup? Kompor Kayu Portabel Kadatangan Anyar Pikeun Masak henteu tiasa langkung sampurna pikeun anjeun. Kompor kai kémping ieu dirancang pikeun masihan anjeun seuneu ngageleger tanpa haseup pikeun ngaganggu jalma-jalma di gigireun. Janten anjeun tiasa pamitan masalah sareng bahaya mawa propana. Mangkuk kompor kai luar ieu langkung gampang dikontrol sareng langkung aman dibandingkeun seuneu tradisional, sareng ngadu seuneu di luar ruangan cekap enteng anjeun tiasa nyandak kalayan gampang.

    Rinci Kompor Kayu Baja

    Ukuran Buka: 50x55.1x45.7cm

    Ukuran tilepan: 48.2x25x35.5cm

    Saran aksésori: Kanggo tambihan utiliti masak, kami nyarankeun tikar seuneu. Éta ngabantosan anjeun nyegah mars tina percikan, anu nyababkeun résiko kaamanan.

     kompor masak portabel sésana ukuran praktis pikeun masak tuangeun lengkep sareng nyayogikeun kahaneutan dina wengi anu tiis

    Kalayan tahan cuaca, kapasitas beban-ageung, daya tahan awét, sareng fitur tahan karat. Tapi anjeun kedah perhatoskeun, kusabab suhu anu luhur pisan, stainless steel antukna bakal robih. Paparan anu berkepanjangan kana cuaca anu parah bakal ningkatkeun karat sareng perubahan warna tapi moal mangaruhan panggunaan normal.

    Beuratna 6 kg, ukuran kompor jual kompor kai matak ngamudahkeun pikeun dibungkus bahkan dina kompartemen pangleutikna. Éta sampurna pikeun ampir aya kagiatan luar ti kayak dugi ka ransel atanapi bahkan di buruan tukang.

    Kusabab kompor kai pikeun masak henteu nyéépkeun seuneu, janten anjeun tiasa nyandak kémping tanpa masalah. Stand naékkeun liang seuneu pikeun ngantunkeun langkung seueur aliran hawa handapeunana, janten anjeun tiasa nganggo dina dek kai atanapi jujukutan. Panggangan luar anu pangsaéna ngaduruk kai potongan atanapi balok alit. 

    Gambar Kompor Kayu Baja

    Log Burner Fire Pit
    Outdoor Wood Burning Fire Pit
    Pellet Burning Fire Pit
    Pellet Burning Fire Pit

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali