Asesoris Kemah

  • Chimney Flashing Kit For Glamping Tent

    Liang haseup liang haseup Pikeun Glamping Tenda

    - Anggo sareng jack kompor anu aya atanapi nalika masang jack kompor dina tenda atanapi panyumputan, solusi saderhana pikeun nyebrotkeun penetrasi ngalangkungan tenda kanvas

    - Didamel nganggo silikon kanggo nolak hawa anu luhur, nyiptakeun segel anu ketat di sekitar pipa, sareng nyayogikeun kalenturan

    - Sadia dina 2 modél sareng dicirian kalayan diménsi pikeun gampang ukuranana, cocog pikeun sababaraha kasempetan

    - Cingir stainless steel sareng kacang hex nahan Flashing Kit dina tempatna

    - Résistansi sinar ultraviolét, rengat & pelapukan

  • 45 Degrees Canvas Tent Stove Jack

    45 Gelar Kanvas Tenda Kompor Jack

    - Anggo sareng jack kompor anu aya atanapi nalika masang jack kompor dina tenda atanapi panyumputan, solusi saderhana pikeun nyebrotkeun penetrasi ngalangkungan tenda kanvas

    - Didamel nganggo silikon kanggo nolak hawa anu luhur, nyiptakeun segel anu ketat di sekitar pipa, sareng nyayogikeun kalenturan

    - Ditandaan kalayan diménsi pikeun ngamungkinkeun gampang ukuranana, cocog pikeun sababaraha kasempetan

    - Cingir stainless steel sareng kacang hex nahan Flashing Kit dina tempatna

    - Résistansi sinar ultraviolét, rengat & pelapukan

  • 304 Stainless Steel BBQ Grill

    304 Baja stainless steel BBQ

    - Stabil sareng portabel: Bahan kualitas luhur ngajantenkeun grills luar sareng tukang ngaroko ngagaduhan kapasitas beban-bantosan anu saé.

    - Palayanan awét: Dijieunna tina kuat sareng awét 304 ngilu stainless steel, awét pikeun kémping sareng hiking.

    - Gampang Dibersihkeun: 304 Stainless Steel ngabantosan grill nolak oksidasi sareng korosi. Ukur usap batang ku anduk teras geser deui kana tabung bawa anu merenah.

    - Henteu aya rakitan, merenah pisan.

    - Ukuran leutik: Gampang disimpen dina ransel anjeun.