Kompor Téndeu Mini Kompor Kayu Kalayan Tapak Tilepan

Pedaran pondok:

- 304 Stainless Steel Didamel: Janten diwangun ku 304 konstruksi waja stainless, anu moal karat atanapi korosi, idéal di lingkungan luar anu kasar.

- Portabel: Tiasa dibabawa ku nyalira, raka tiasa dianggo salaku gagang gagang nalika narilep.

- Hemat ruang: Desain 4-leg tilep datar handapeun kompor; bagian pipa liang haseup disimpen dina awak kompor, rak sisi tiasa narilep salaku cecekelan mawa gampang disimpen sareng transportasi.

- Cocog pikeun masak: Ngadegkeun panutup plat panas anu tiasa dicabut pikeun nyéépkeun seuneu pikeun ngaletak handapeun pot, langkung kendali kana panas nalika masak

- Aplikasi anu lega: Gaduh jangkungna 2,4 m kalayan flues pikeun mastikeun kasaluyuan pikeun sadaya jinis ténda atanapi gudang.


  • Bahan: 304 stainless steel
  • Ukuran: 51.2x42.5x41.8 cm (tanpa pipa)
  • Beurat: 9,5 kg
  • Tipe Suluh: Kai
  • MOQ: 100 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: S03-4
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Katerangan Kompor Kayu Mini

    Kompor Kayu Mini Tenda Kami Kalayan Tilepan Kaki cocog pikeun manaskeun sareng masak di rohangan alit sapertos tenda kanvas 12x12, tepee, yurts, shacks, bumi alit sareng seueur deui. Kompor kai stainless didamel tina 304 bahan stainless steel anu tiasa nyingkahan karat sareng korosi. Desain Unggul Piring wajan dina luhur masihan anjeun permukaan masak anu kokoh sareng saderhana. Cekap kanggo masak a lapak masak anu lapang sareng panto damper ngajantenkeun kompor kai mini gampang ngendalikeun panas pikeun ngerjakeun padamelan. Parut seuneu dina handapeun ngajaga dasar tina panas teuing.

    Piring mindahkeun panas luhur kompor kai luar kompor henteu tiasa cacad saatos dipanaskeun pikeun panggunaan anu tahan lami. 1 awak kompor, 6 pcs pipa stainless steel, 1pc stainless steel spark arror, 2 racks samping, 1pc parut, 1 pc scraper lebu. Kompor pembakar kai leutik ieu henteu ngagaduhan bagian anu leupas sareng tiasa dipasang gancang. Kompor kai leutik gampang pisan dibawa ku leungeun atanapi diangkut dina mobil anjeun. Kompor kai tenda dirancang pikeun dunya luar naha anjeun kémping, pemanasan ténda, moro, mancing, masak, cai ketel, jsb.

    Rinci Kompor Kayu Mini

    Ukuran produk: 51.2x42.5x41.8cm (tanpa pipa)

    Ukuran karton: 48.2x25x35.5cm

    Beurat: NW: 9,5KG GW: 11.5KG

    Diaméter haseup: 60 mm

    Saran aksésori: Kanggo tambihan utiliti masak, kami nyarankeun tukang penculik, peredam asap, bak cai, alat kedip-kedip sareng tikar seuneu Asesoris ieu ngabantosan anjeun émisi gas flue, ngajantenkeun anjeun jauh tina masalah gas flue, nyegah mars tina percikan, ngabalukarkeun résiko kaamanan sareng alus teuing pikeun lebur salju sareng és pikeun cai minum, sareng nalika kompor hurung épisién bak bakal ngagolak cai dina sababaraha menit berkat lokasina di tukangeun kompor sareng dasar pipa serangga dimana panas kentel.

    Gambar Kompor Kayu Mini

    Small Camping Wood Stove

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali