Élmu Pembakar Kayu Kalayan BBQ Portable Grill

Pedaran pondok:

- Cocog pikeun masak: Luhureun datar nyaéta permukaan masak anjeun, tiasa dianggo pikeun masak naon waé jenis dapur di dapur anjeun.

- Palayanan awét: Diwangun tina pelat waja kalayan palapis tahan suhu luhur, idéal dina lingkungan luar anu kasar.

- Kaluaran panas tinggi: Ngahontal suhu kalayan gancang, nyayogikeun haneut sareng panas dina rohangan nalika perjalanan kémping luar, tiasa tahan dugi ka 600.

- tiasa dicabut sareng dibabawa: desain 4 kaki tilep datar handapeun perokok oven, bagian pipa liang haseup disimpen dina awak kompor pikeun gampang disimpen.

- Diaksés suluh: pembakar log luar ieu nganggo sumber bahan bakar alami, sapertos kayu bakar, dahan tangkal, kiripik kai, jst.


  • Bahan: Lempeng Baja
  • Ukuran: 42.5x75.4x59.4 cm
  • Beurat: 28 kg
  • Tipe Suluh: Kai
  • MOQ: 100 sét
  • Waktos Produksi: Sakitar 35 dinten saatos nampi setoran.
  • Modél: HQ-2
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Katerangan Burner Élmu Kayu

    Pemanas Pembakar Kayu Kami Kalayan BBQ Grill Portabel cocog pikeun manaskeun sareng masak di rohangan alit sapertos tenda kanvas, tepee, yurts, shacks, bumi alit sareng seueur deui. Piring transfer panas luhur henteu tiasa deform saatos pemanasan pikeun kagunaan jangka panjang sareng pamér panutup plat panas anu tiasa dicabut pikeun nyéépkeun seuneu pikeun ngaletak handapeun pot, langkung kendali kana panas nalika masak sareng ngajauhan lingkungan asap anu asep. Kompor kompor luar nyoko kana desain anu tiasa dicabut. Ku ngajalankeun pipa haseup tina luhur ténda, ventilasi nangtung tiasa dihontal. Cerobong asep sareng Spark arrester tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngaluyukeun jangkungna pikeun nyocogkeun posisi anu béda sareng nyegah pembuangan sampah anu gampang diduruk pikeun kaamanan anu ditambihkeun.

    Rincian Heater Burner Kai

    Ukuran: 42.5x75.4x59.4cm (tanpa pipa)

    Ukuran karton: 32.6x50.5x31.6cm, 1 pc / karton

    Beurat: NW: 28KG GW: 32KG

    Diaméter haseup: 60 mm

    Saran aksésori: Kanggo tambihan utiliti masak, kami nyarankeun tukang penculik, peredam asap, bak cai, alat kedip-kedip sareng tikar seuneu Asesoris ieu ngabantosan anjeun émisi gas flue, ngajantenkeun anjeun jauh tina masalah gas flue, nyegah Mars tina percikan, ngabalukarkeun résiko kaamanan sareng alus teuing pikeun lebur salju sareng és pikeun cai minum, sareng nalika kompor hurung épisién bak bakal ngagolak cai dina sababaraha menit berkat lokasina di tukangeun kompor sareng dasar pipa serangga dimana panas kentel.

    Gambar Heater Burner Kai

    Most Efficient Wood Heater
    BBQ Stove
    Portable Wood Stove
    Outdoor Stove
    HQ-2 (11)
    Canvas Tent Wood Stove

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali